📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:29
🔥
Wystrzał z jadącego auta
- teraz popularne
Ten świat czeka zagłada. Wiem,że to orzeczenie stało się od pewnego czasu trywialne,ale tak maluje się przyszłość.
cudo wygrał z patem i matem, a tak swoją drogą to powinien mieć zajęcie np. wielkie wołowe kości i inne zabawki. małe psy też potrafią
Baronessa napisał/a:
tanie meble ze sklejki
Ani sklejka nie jest tania, ani meble ze sklejki nie są tanie, i wcale nie są złe. Chyba chodziło Ci o płytę meblową.
Zamiast 40 metrów w chowie klatkowym to mogli w tej cenie kupić dom z działką. Może daleko do roboty, ale pies miałby gdzie pohasać
Bul_od_bytu napisał/a:
Zamiast 40 metrów w chowie klatkowym to mogli w tej cenie kupić dom z działką. Może daleko do roboty, ale pies miałby gdzie pohasać
Ziomek chętnie zobacze oferty domów w cenie 40m mieszkania.
Sprzedam moje 65m i bede mial dom mowisz ? Poki co oferty w odleglosci 50km znacznie przekraczają 500 000 zł (wartość mojego mieszkania). Chyba ze totalne rudery to owszem ale za takie dziekuje.
Trzymanie w mieszkaniach psów pociągowych, pasterskich i myśliwskich powinno być zakazane prawnie. Powinno być traktowane jako znęcanie się nad zwierzętami, czyli na równi z trzymaniem psa na łańcuchu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie