Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
oburpik 2025-01-20, 1:25 4
@Kali111

Jak dla mnie każdy kto bierze pchlarza do bloku to bydlak!
Zgłoś
35i 2025-01-20, 4:57 5
oburpik napisał/a:

@
Jak dla mnie każdy kto bierze pchlarza do bloku to bydlak!

Dokładnie.
Wychodzi k🤬a do pracy na cały dzień, a psiecko szczeka jak pop🤬lony przez cały czas. Kiedyś somsiadka miała takiego psa, po parokrotnych wizytach straży miejskiej (i mandatach) już go nie ma. Przemyślała sprawę po odelżeniu o parę stówek.
Zgłoś
TerazPolska123 2025-01-20, 5:24 1
ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:

Trzeba mieć nasrane we łbie, żeby na 40m2 trzymać psa, który w naturze ma bieganie.
Szkoda, że całego mieszkania nie rozp🤬olił.

ja miałem kundla do połowy kolan i w pewnym okresie robił to samo
Zgłoś
biegu86 2025-01-20, 7:27 1

Trzeba mieć nasrane we łbie, żeby na 40m2 trzymać psa, który w naturze ma bieganie.

Ja w ogóle nie rozumiem po co nieszkając w bloku ludzie biorą psy. Pożytku z tego żadnego dodatkowo na czas wyjścia do pracy psu odwala tak że demoluję jak ten na filmie albo cały dzień szczeka wk🤬iając sąsiadów. Do tego trzeba go wyprowadzać na smyczy bo sam się zgubi albo kogoś ugryzie. Po co?!

[ Dodano: 2025-01-20, 07:27 ]
I boi się petard w sylwestra
Zgłoś
Janko 2025-01-20, 8:03 4
Pewnie jeszcze pańcia pieskowi loda zrobi
Zgłoś
Impress 2025-01-20, 8:37 2
Ja bym opodatkował posiadanie psów w miastach (chociaż podobno taki podatek gdzieniegdzie już jest). Wychodzi się z domu i co pół metra dosłownie psie gówno. Straż miejska jeździ sobie w nowym elektryku i ma w piździe to, że psy srają wszędzie nawet w parku gdzie jest zakaz a ludzie sobie zrobili publiczny szalet dla swoich czworonogów. Ha tfu !wszystkim w mordę, którzy nie sprzątają po swoich psach.
Zgłoś
Długopłetwiec 2025-01-20, 8:50 1

Popieram sam mam amstaffa w domu i go zabieram do pracy , nie rozumiem sensu zostawiania psa samego w mieszkaniu , bo jak dom do wiadomo ogrodzony ogródek. I wgl husky do mieszkania ? Bo pani się podobał.szkoda zwierzaka

[ Dodano: 2025-01-20, 08:51 ]
biegu86 napisał/a:

Ja w ogóle nie rozumiem po co nieszkając w bloku ludzie biorą psy. Pożytku z tego żadnego dodatkowo na czas wyjścia do pracy psu odwala tak że demoluję jak ten na filmie albo cały dzień szczeka wk🤬iając sąsiadów. Do tego trzeba go wyprowadzać na smyczy bo sam się zgubi albo kogoś ugryzie. Po co?!
I boi się petard w sylwestra

Mói się nie boi też w bloku mieszkam ale na parterze i mam jednego sąsiada w klatce:) połowa terenów zielonych na osiedlu jest moja:) mój mi tylko zjadł światłowód jak go zostawiłem na chwilę jak miał 2 miesiące
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-01-20, 9:27
Ten świat czeka zagłada. Wiem,że to orzeczenie stało się od pewnego czasu trywialne,ale tak maluje się przyszłość.
Zgłoś
pipi71 2025-01-20, 9:28
cudo wygrał z patem i matem, a tak swoją drogą to powinien mieć zajęcie np. wielkie wołowe kości i inne zabawki. małe psy też potrafią

podpis użytkownika

pipi71
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-01-20, 9:43
Zgłoś
ziwpjb 2025-01-20, 10:07
na kwejka sobie z tym zrób wypaD
Zgłoś
takamahi 2025-01-20, 10:53 2
Baronessa napisał/a:

tanie meble ze sklejki

Ani sklejka nie jest tania, ani meble ze sklejki nie są tanie, i wcale nie są złe. Chyba chodziło Ci o płytę meblową.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-20, 12:55
Zamiast 40 metrów w chowie klatkowym to mogli w tej cenie kupić dom z działką. Może daleko do roboty, ale pies miałby gdzie pohasać
Zgłoś
biegu86 2025-01-20, 13:15 3
Bul_od_bytu napisał/a:

Zamiast 40 metrów w chowie klatkowym to mogli w tej cenie kupić dom z działką. Może daleko do roboty, ale pies miałby gdzie pohasać

Ziomek chętnie zobacze oferty domów w cenie 40m mieszkania.
Sprzedam moje 65m i bede mial dom mowisz ? Poki co oferty w odleglosci 50km znacznie przekraczają 500 000 zł (wartość mojego mieszkania). Chyba ze totalne rudery to owszem ale za takie dziekuje.
Zgłoś
pawelns1 2025-01-20, 16:27
Kali111 napisał/a:

mam nadzieje ze nie masz zadnego psa bydlaku

ma 3 psy i dostają codziennie wp🤬l rurką
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie