📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

Trzymanie w mieszkaniach psów pociągowych, pasterskich i myśliwskich powinno być zakazane prawnie. Powinno być traktowane jako znęcanie się nad zwierzętami, czyli na równi z trzymaniem psa na łańcuchu.
@biegu86: Nie miałem na myśli apartamentu w Sosnowcu. Takie mieszkania 40 mkw w Warszawie chodzą po 750 tysięcy w górę. Znajomy kupił dom z działką 20 km od Warszawy, blisko do obwodnicy, 800 metrów działka i 150 metrów dom + garaż. Wykończenie dodatkowo wyszło go 100 tysięcy bo dużo robił sam lub robiłem mu ja. Przed Covidem dał za całość 680 tysięcy. Teraz to pewnie bańka by nie wystarczyła
Bul_od_bytu napisał/a:
@: Nie miałem na myśli apartamentu w Sosnowcu. Takie mieszkania 40 mkw w Warszawie chodzą po 750 tysięcy w górę. Znajomy kupił dom z działką 20 km od Warszawy, blisko do obwodnicy, 800 metrów działka i 150 metrów dom + garaż. Wykończenie dodatkowo wyszło go 100 tysięcy bo dużo robił sam lub robiłem mu ja. Przed Covidem dał za całość 680 tysięcy. Teraz to pewnie bańka by nie wystarczyła
No teraz niestety by nie starczyło. 5 lat temu też rozważałem takie opcje musiałbym dołożyć ale jednak dom to dom. Sosnowiec swoją drogą to najbardziej na południe oddalona dzielnica Warszawy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie