Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
filipczax_ck 2025-06-14, 22:16
największe cioty na Polskich drogach, zaraz po motop🤬dach... Jeżdżą ulicami, ścieżki rowerowe puste, bo się pedały boją że im się oponki popsują
Zgłoś
gonzor 2025-06-14, 23:20
pedalskie WYWŁOKI
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2025-06-14, 23:37
rudziatonator napisał/a:

I przez bandę debili + Ciebie i tobie podobnym mamy płacić oc + za parę lat pewnie przegląd + opłaty rejestracyjne za to, że przy naszej pięknej pogodzie 10x do roku wyjadę rowerem z domu. Dodatkowo może jakiś egzamin. Zresztą swego czasu w Polsce był obowiązek rejestracji rowerów i to gdy było ich na drogach jakieś 100 razy więcej...i zniesiono ten obowiązek, bo był po prostu idiotyczny.

kiedyś cymbale też było żeby można było śmigać po ulicy rowerem to pedalarz , musiał zdać kartę motorowerową to na pewno lepsze niż jest teraz ! wsiada taka j🤬a ameba umysłowa i udaje pana !
Zgłoś
RsPrDol 2025-06-14, 23:49
rudziatonator napisał/a:

I przez bandę debili + Ciebie i tobie podobnym mamy płacić oc + za parę lat pewnie przegląd + opłaty rejestracyjne za to, że przy naszej pięknej pogodzie 10x do roku wyjadę rowerem z domu. Dodatkowo może jakiś egzamin. Zresztą swego czasu w Polsce był obowiązek rejestracji rowerów i to gdy było ich na drogach jakieś 100 razy więcej...i zniesiono ten obowiązek, bo był po prostu idiotyczny.

Jak myslisz ile bedzie kosztowac oc na rower? 🙂
Te k🤬y sa wyjete z pod prawa..
Zgłoś
turbonekro 2025-06-15, 6:52
I jeszcze ta muzyka dla kalek umysłowych
Zgłoś
Maculata 2025-06-15, 8:16
A jak nazwać kogoś kto stoi na skrzyżowaniu gdzie wszyscy stoją i nic się nie dzieje?
Zgłoś
Anonimowyja 2025-06-15, 10:41
I te pedały mają czelność uważać się za pełnoprawnych uczestników dróg?
Zgłoś
Rizze 2025-06-15, 12:41
rudziatonator napisał/a:

Spoko nie musisz płacić ale ja jako PEŁNOPRAWNY opłacający składki i stosujący się do przepisów uczestnik ruchu mam prawo ODJ🤬 Cię bez konsekwencji w momencie w którym złamiesz prawo. Żebyś mi przypadkiem nie uciekł z miejsca zdarzenia po tym jak na czerwonym świetle rozwalisz mi lusterko/zderzak/porysujesz lakier.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-06-15, 17:54
A obok ścieżka rowerowa. Jak ja tymi k🤬ami gardzę
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-06-15, 18:48
Za to w tle "muzyka dla niektórych" powinieneś się sam podłożyć pod auto!
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-06-15, 18:54
Była ostatnio jakaś zmiana przepisów o ruchu drogowym, że niepełnosprawni i pedalarze mogą mieć w dupie sygnalizację świetlną?
Zgłoś
Emilian89 2025-06-15, 22:11
W Poznaniu w 2009/10 jebłem rowerzystę, ja miałem zielone światło na Grochowskiej a Grunwaldzkiej w stronę ogrodów, gościa busem zjadłem na maske niestety przeżył, wezwałem bagiety, okazało się że Pan pedalarz spieszył się do. Pracy wjechał na czerwonym, twierdząc "myślałem że zdążę", później tlumaczyl się bagietka że ma. Nie sprawne hamulce, dostał mandat 500 zloty i. Go puścili tą pedalarzowka do pracy.

Imie i nazwisko. Tego c🤬la będę pamiętać do końca życia nie jaki śmieć Hubert Witek.
Zgłoś
Artanis02 2025-06-16, 7:12
Nie oglądać.
Pedalska muzyka, pedalskie jeżdżenie, do wyj🤬ia taki film.
Zgłoś
Tymonek 2025-06-19, 20:00
Przecież jest ścieżka rowerowa
Zgłoś