📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Dobrze że papier masz na miejscu-Możesz od razu się podetrzeć, p🤬do!

xts napisał/a:
a ja zawsze się staram córkę nauczyć miłości do tych stawonogów. Są piękne, nie można się ich bać.
No i prawidłowo,ja ogólnie to się nie boję powiedzmy,takiego średniego to na rękę spokojnie wezmę,ale jak widzę dużego to czuje jakiś wstręt,i jeśli znajdę takiego w domu albo gdzieś gdzie mi przeszkadza,to zwabiam go na gazetę i za drzwi,niech se szuka gdzie indziej domu

co wy się tak kurna wszyscy boicie pająków? On się bardziej boi was niż wy jego

hmm jak to jest materiał na sadola to ja zaczynam powątpiewać czy aby nie przypadkiem zamieniamy się w kwejka

może i są piękne ale jakby mi wyskoczył niespodziewanie na rękę to też bym się prawdopodobnie posrał w pierwszej chwili.
parę razy kilka takich pająków wyszło z piwnicy tylko były 2x większe i nie było sytuacji że któryś z domowników tak reagował. A tak w temacie pająków to jak ostatnio przekopywałem ziemię w szklarni to było ( i jest dalej) tyle pająków że można garściami zbierać jak ktoś chce to mogę zdjęcia zrobić(cegłą lub kamieniem)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie