K🤬a tak kątnika się przestraszyć.... Co za goście... Ja będąc małym dzieckiem zaspokajałem swoje sadystyczne zapędy wrzucając muchy/drobne pająki/osy z opalonymi skrzydłami w sieci pająk
ja do tej pory to robie

raz swoją babę tak op🤬liłem, że poszła się wypłakać do kibla.
Bo wpaja córcę negatywy odnośnie pająków. Jak zobaczy jednego to podnosi raban "ojeje pająk, uważaj", a ja zawsze się staram córkę nauczyć miłości do tych stawonogów. Są piękne, nie można się ich bać.
z pokolenia na pokolenie p🤬lone baby uczą dzieci, że pająki są straszne ot taka arachnofobia u p🤬d"
Dałem piwo, ale sam też sram po nogawkach jak widzę wielkiego pająka, ale nie tylko o pająki w moim przypadku chodzi tylko o wszystkie ohydne owady, robaki czy inne c🤬jostwo wielkich pająków po prostu się boje a inne paskudne kurestwo to bardziej mnie brzydzi i nienawidzę wszystkiego z tym związanego jak jasny c🤬j no i k🤬a źle się czuję ze świadomością, że jestem p🤬dą :-< ble k🤬a fu.

@xts
Masz rację. Jesli jednak o mnie chodzi, to kiedyś zwyczajnie nie wchodziłam sobie z pająkami w drogę. Jest, niech jest. Aż jeden mnie ugryzł (bronił się, nie zauważyłam go i przygniotłam kolanem.) Od tamtego wydarzenia panicznie reaguję na widok nawet tych szczupłych, co się bujają. Co prawda nic mi nie zgniło i nie odpadło (ot, jakiś zwykły tłuścioch mnie użarł) ale ból był o wiele gorszy od użądlenia osy. Zabić nie zabiję, ale nastresuję się zawsze.
a potrafisz teraz strzelać pajęczyną z rąk?
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec

to nie arachnofobia
raz swoją babę tak op🤬liłem, że poszła się wypłakać do kibla.
Bo wpaja córcę negatywy odnośnie pająków. Jak zobaczy jednego to podnosi raban "ojeje pająk, uważaj", a ja zawsze się staram córkę nauczyć miłości do tych stawonogów. Są piękne, nie można się ich bać.
z pokolenia na pokolenie p🤬lone baby uczą dzieci, że pająki są straszne ot taka arachnofobia u p🤬d
właśnie, GŁUPOTA i wpajanie idiotyzmu od dziecka, nie ARACHNOFOBIA... apropo to zapraszam do moich pajączków

facebook.pl/skowupt

podpis użytkownika
Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
ja też sie lubie spuszczać@żułw Haha, no pewnie!
Do tego uwielbiam się spuszczac z dachu.
![]()

podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelecpodpis użytkownika
Piłeś? Nie jedź.Jedziesz? Nie masz za co pić.