Teraz radość, a jak chociaż jeden mecz przegrają, albo nie wyjdą z grupy, będzie tradycyjne nasze p🤬lenie, jaka ta nasza reprezentacja słaba, trener ciota, i w ogóle te Euro do dupy.

@up
żeby nie obecny pzpn to byśmy k🤬a walczyli w półfinałach z Hiszpanią, Niemcami i Holandią
żeby nie obecny pzpn to byśmy k🤬a walczyli w półfinałach z Hiszpanią, Niemcami i Holandią

@jedras, nie wyjdziemy z grupy to pewne, zostaly nam mecze o honor, i o wszystko! -

Uwierzcie że jak by puścili na tym filmie jak Tuskowi podcinają gardło to by była radość 2x większa !!

Wywołuje dreszczyk na pośladkach, bo w dupie mam te zawody. Wszędzie trąbią o tym, a ja mam wyj🤬e po prostu na piłkę nożną...
Musimy zremisować z Rosją i dop🤬lić Czechą. Rosja z pewnością pokona Greków. I jesteśmy w fazie pucharowej

U mnie typ piętro niżej zawołał wielkie "k🤬a mać tak ma być panowie" po czym wybiegł do okna i zaczął drzeć japę.

Qrvich napisał/a:
Wywołuje dreszczyk na pośladkach, bo w dupie mam te zawody. Wszędzie trąbią o tym, a ja mam wyj🤬e po prostu na piłkę nożną...
C🤬j nas to obchodzi, nie pasuje to wyp🤬alaj, pomijaj filmiki z piłką nożna i k🤬a nie narzekaj.

piękny moment, chciałoby się widzieć więcej takich, kiedy nasz naród się jednoczy

Qrvich napisał/a:
Ale zamknij mordę i do garów.