Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Powiedzmy sobie uczciwie - na Tuska w większości pie**olą biedacy i ludzie niewykształceni.
Byś się zdziwił. No ale zgodnie z tvnowskimi trendami cała inteligencja polska to prof. Bartoszewski i młodzi wykształceni po europeistyce w wielkich miastach, pracujący wszędzie tylko nie w zawodzie.
2000 zł na łeb starczy spokojnie, żeby utrzymać jakiś tam samochód, mieć co żreć, w co się ubrać, mieć jakieś niedrogie hobby.
W sensie jak mieszkasz u rodziców i dostajesz tyle kieszonkowego?

Nie da się obniżyć podatków, a jednocześnie budować dróg, utrzymywać szpitale itp
Teraz mamy raczej do czynienia z podwyższaniem podatków i kręceniem mega wałków przy symulowaniu budowania czegokolwiek.
Studenciki kończą ch*jowe uczelnie i gównanie kierunki, głównie spędzając czas na pedalskich imprezach, a potem się burzą, że "magister" nie może znaleźć pracy. Debil pozostanie debilem, nieważne z jakim tytułem.
A najgorsze, że jak już mają pracę to nie w swoim zawodzie. Np. Kasia Tusk już gdy studiowała psychologię na gównianej sopockiej uczelni musiała się chwytać pisania bloga o jedzeniu kanapek z kawiorem, wycieczkach do Włoch, i zakupach w butikach oraz innych niedogodnościach związanych z życiem studenckim. Teraz, gdy jest po studiach musi jeszcze dodatkowo pisać do dwóch ogólnopolskich gazet. Ale to mądra dziewczynka i nie narzeka na swój los.
Wszystko drożeje sukcesywnie od 89' i co Tusk jest temu winny?
Tylko przez ostanie cztery lata nic nie drożeje sukcesywnie, a raczej z dnia na dzień, skokowo, a pensje jakoś stoją w miejscu.
Do roboty, k***a, to będzie Was stać na wszystko.
Widać jakie masz pojęcie o życiu.
Każda władza będzie ch*jowa i gówno w tym kraju zmieni. Ale jak rządzi PO, zakładając, że mnie okrada, to przynajmniej wiem, że robi to banda cwaniaków, którzy wykazują minimum inteligencji. Za PiSu miałem wrażenie, że rządzi mną banda debili, której tępota ociera się o miano absurdu.
Dzisiaj obejrzałem z ciekawości fakty na TVNie. Pierwszy materiał to oczywiście 100 dniówka rządu. Nie wiem jakim cudem po 30 sekundach gadania, że Donald ma ciężko zaczął się pocisk po Kaczyńskim, wyrywanie jakichś jego wypowiedzi sprzed 5 lat, głupie docinki itd. Teraz już wiem skąd w Polsce jest tyle otumanionych tak jak Ty ludzi.

1) Da się budować drogi i obniżyć podatki, tylko trzeba usunąć zbędne wydatki państwa, typu renty, emerytury, długi z rosnącym procentem (np. dług publiczny z obligacji), czy niepotrzebna i niemal już niedziałająca służba zdrowia, ofe, czy nfz. Do tego sprywatyzować ZUS i wywalić 85% urzędników. Ponadto dokładnie przemyśleć przebieg pieniądza przez wszystkie urzędy, z rąk do rąk, by ich było jak najmniej i budżet rośnie a nie maleje. Problem jest tylko taki, że nie ma kto tego zrobić.
2. Ceny z roku na rok rosną, bo następuje inflacja, oraz wzrastają podatki, a rząd Tuska, czy Kaczyńskiego (wszystko jedno) nic z tym nie robi. Oni chcą tylko przetrwać jakoś nic nie robiąc.
3. Kapitalizm to system ekonomiczny, który zakłada brak wtrącania się państwa w gospodarkę, lub jest to w minimalnym stopniu. Czy nazywasz kapitalizmem coś, gdzie na każdym kroku czeka państwo, żre 70% dochodu przedsiębiorcy, a ponadto na każdy krok trzeba mieć zezwolenie, pozwolenie, nakaz, koncesję?
4. Gdyby państwo się odczepiło od ciebie i twojej mamy, zarabialibyście ponad dwukrotnie więcej, gdyby nie te przymusowe zusy etc.

Co najwyżej pozostawić strategiczne gałęzie przemysłu w rękach państwa, lub pod jakimś tam nadzorem, tak jak właśnie przemysł paliwowy, w imie bezpieczeństwa i obronności kraju. Wszystko inne sprywatyzować w p🤬du !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie