Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mr.Drwalu 2012-02-24, 15:59 71
dokładnie

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
kiki 2012-02-24, 16:01 31
Zgłoś
K................k 2012-02-24, 16:30 10
No, zaczyna się kontrpropaganda, po tym jak Tuskowi słupki spadły po ACTA.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-02-24, 16:42 1
Hah A.C.T.A to pikuś przy tym co Tusk wprowadzi
Źródło: SMOG.PL -->http://www.smog.pl/wideo/51149/wprowadza_acta_tylnymi_drzwiami/

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-02-24, 17:46 2
@do panów wyżej: To ten co nie głosuje na PiS to wyborca PO?
Zgłoś
s................2 2012-02-25, 13:58 4
I już jazda PO vs. PIS. Dwie partie c🤬je warte. Dziekuje dobranoc.
Zgłoś
Gszysztow 2012-02-25, 14:00 10
Dla mnie każdy kto szufladkuje idiotę jako wyborce PIS czy PO jest jeszcze większym kretynem niż wyżej wymienieni. Jest debilem, któremu do rozumu jest strasznie daleko a przez swoją tragiczną krótkowzroczność wpędza ten kraj w jeszcze większą zapaść. Pajacowi takiemu powinno się odebrać prawa wyborcze bo swój mózg już dawno oddał specom z rzetelnych mediów.

podpis użytkownika

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
Fedek 2012-02-25, 14:11 2
byłem w komisji wyborczej i autentycznie to tak wyglądało
Zgłoś
Takeda 2012-02-25, 14:32
Ile można się spierać? Te kłótnie nie mają sensu, bo nie da się udowodnić wyższości jednych złodziei nad drugimi.

podpis użytkownika

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
mariano 2012-02-25, 14:36 1
Donald was wyjebie i tak będziecie zadowoleni bo większość z was to tępe bydło.
Zgłoś
BongMan 2012-02-25, 15:07 1
A ja zagłosuje na Palikota i p🤬lę to co domorosły znawca z internetu mi powie. Przeboleję transa i pedała w Sejmie, byleby nie rządził Tusk ani Kaczka.

PS: A to "oddałem Smoleńsk Rosjanom" to p🤬lona głupota! Takie jest międzynarodowe prawo lotnicze. Katastrofę bada kraj, na którego terenie miała miejsce.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
o................i 2012-02-25, 15:46 15
BongMan napisał/a:

A ja zagłosuje na Palikota i pie**olę to co domorosły znawca z internetu mi powie. Przeboleję transa i pedała w Sejmie, byleby nie rządził Tusk ani Kaczka.

Palikot to kumpel Tuska i tyle zdziałasz. Ale za lolka to dałbyś pewnie dupy transowi.

BongMan napisał/a:

PS: A to "oddałem Smoleńsk Rosjanom" to pie**olona głupota! Takie jest międzynarodowe prawo lotnicze. Katastrofę bada kraj, na którego terenie miała miejsce.

Nieprawda. Tusk mógł się powołać na umowę polsko-rosyjską z 1993. Wtedy śledztwo prowadzone byłoby wspólnie. Widzę, że sugestie TVN-u wspomagane działaniem THC dają dobre rezultaty.
Zgłoś
tazmandu 2012-02-25, 15:51
Śmieszyłoby mnie to, gdyby nie jeden z mieszkańców Krakowa, który zapytał mnie dokładnie o to samo w czasie ostatnich wyborów parlamentarnych... Pominę już fakt, ze chciał oddać głos za ubezwłasnowolnionego rodzica i dziwił się czemu tak nie można. C🤬j wyborcom pis w dupę, po same gardła!
Zgłoś
o................i 2012-02-25, 15:55 8
tazmandu napisał/a:

Śmieszyłoby mnie to, gdyby nie jeden z mieszkańców Krakowa, który zapytał mnie dokładnie o to samo w czasie ostatnich wyborów parlamentarnych... Pominę już fakt, ze chciał oddać głos za ubezwłasnowolnionego rodzica i dziwił się czemu tak nie można. ch*j wyborcom pis w dupę, po same gardła!

Ach ci młodzi, wykształceni z wielkich miast...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie