👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Ach ci młodzi, wykształceni z wielkich miast...![]()
Jesteś taki zabawny - te jakże pocieszne teksty bierzesz zapewne na zmianę z gazety polskiej i tv trwam. Prezes pewnie wali gruchę myśląc o takich jak ty.

tazmandu napisał/a:
Jesteś taki zabawny - te jakże pocieszne teksty bierzesz zapewne na zmianę z gazety polskiej i tv trwam. Prezes pewnie wali gruchę myśląc o takich jak ty.
Przynajmniej nie głosuję na gościa, który mnie wali w dupę i jeszcze się z tego cieszę.
Przynajmniej nie głosuję na gościa, który mnie wali w dupę i jeszcze się z tego cieszę.
Jesteś strasznie ograniczony, jeżeli myślisz, że nie głosując na jarka, głosowałem na tuska. Dla was/ciebie takie płytkie, czarno-białe życie to chleb codzienny

Przecież on nigdzie nie napisał, że głosuje na kaczyńskiego

tazmandu napisał/a:
Jesteś strasznie ograniczony, jeżeli myślisz, że nie głosując na jarka, głosowałem na tuska. Dla was/ciebie takie płytkie, czarno-białe życie to chleb codzienny![]()
nic nie poradzisz, oni już tak mają

scotpila, wszystko ok, tylko powiedz jakim trzeba być idiotą, żeby wyzywać wszystkich wyborców danej partii od analfabetów

up@
A jak można wszystkich niegłosujących na PiS uważać za wyborców PO?
Poza tym sytuacja na obrazku nie jest wyssana z palca
A jak można wszystkich niegłosujących na PiS uważać za wyborców PO?

scotpila napisał/a:
W elektoracie każdej partii znajdzie się jakiś plebs.To jeśli w więzieniach niemal wszyscy głosują na PO, to ich wyborców mam nazywać złodziejami?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie