Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ciągle to samo
może mam co tydzień poglądy zmieniać żeby było ciekawiej?
może mam co tydzień poglądy zmieniać żeby było ciekawiej?
byłoby ciekawiej

teraz to wygląda na ctrl+c ctrl+v

byłoby ciekawiej
cofnij mi warny to pomyślę na tym
PIS w 2005 roku pod tymi hasłami wygrał wybory. W dzisiejszych czasach to nie jest problem większości Polaków. Gdyby PIS doszło do władzy to byśmy mieli większy cyrk w sejmie niż teraz mamy.
może jakiś konkret, a nie "większy cyrk", swoją drogą to społeczeństwo upada jeśli ludzie nie mają nic przeciwko konfidentom

Ja-ah-qu-ub-el tobie serio chce się wypisywać te pierdoły?
![]()
O jaki obrońca uciśnionych, wracaj szukać jakiś pierdół po internecie, raz raz na jednej nóżce.

cofnij mi warny to pomyślę na tym
może jakiś konkret, a nie "większy cyrk", swoją drogą to społeczeństwo upada jeśli ludzie nie mają nic przeciwko konfidentom
Daj spokój przecież użytkownicy Sadola to średnio 60% gimbusów i 30% nekrofilii i itp POpaprańców

O jaki obrońca uciśnionych, wracaj szukać jakiś pierdół po internecie, raz raz na jednej nóżce.
![]()
chłopcy, jak tak się polityką interesujecie, to może zmieńcie portal? raz raz na jednej nóżce

Daj spokój przecież użytkownicy Sadola to średnio 60% gimbusów i 30% nekrofilii i itp POpaprańców
i kilku pseudointeligentów

chłopcy, jak tak się polityką interesujecie, to może zmieńcie portal? raz raz na jednej nóżce![]()
To może nie wrzucajcie na główną tematów związanych z polityką jeżeli kłóci to się z konwencją strony. Idę odreagować i wykopać jakieś zwłoki z/w
i kilku pseudointeligentów![]()
Nie podlizuj się, myślisz że awansujesz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie