Pewien Hiszpan postanowił pozbyć się starej lodówki i wyrzucił ją na obrzeżach Almerii. Swoim wyczynem pochwalił się w internecie
Policja szybko ustaliła śmieciarza - otrzymał grzywnę w wysokości 45 000 euro oraz nakaz usunięcia lodówki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale cymbały. Chwalić się takim czymś i jeszcze pokazać tablice samochodu.
Ten drugi film to jest ten pierwszy, tylko puszczony od tyłu.
Pocieszające, że nie tylko w Polsce są takie debile...
45 000 ojro ?? jesli to prawda to bardzo dobrze. tak samo powinni u nas karac ludzi wywozacych smieci do lasu moze nie az taka kwota
ale np 10 000 zł bez problemu nawet w ratach spłaci praktycznie kazdy.
Instant karma dla zasrańca hehe
Z tą mozaiką delikatnie poleciałeś
45tys euro! I TAK POWINNO BYC ROWNIEZ W POLSCE!!! 50tys zl kary za zasmiecanie lasow. Brudasy sie naucza! Gdyby ktos stworzyl jakas petycje czy cos co zyskaloby poglos duzej grupy spoleczenstwa jaka napewno my jestesmy, mamy czas przed wyborami, rzadzacy by na to poszli.
konto usunięte
2019-08-01, 20:43
inne źródła podają, że było to 45 000 tyś
Czyli da się być gorszym niż Janusz Cebulak w lesie.
konto usunięte
2019-08-01, 23:23
Już myślałem, że to kurier DPD.