Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
Msciwyczosnek 2025-03-25, 17:46 1
Ale wstyd starego mi nagrali🫣
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-03-25, 18:11 1
Msciwyczosnek napisał/a:

Ale wstyd starego mi nagrali🫣

Nie wstydź się🙂 mam nadzieję że jabłko spadło daleko od jabłoni🙂
Zgłoś
siwybialy 2025-03-25, 18:53
Przecież to Wanderlei Silva
Zgłoś
zajcewix 2025-03-25, 19:27
Już wiadomo co z muranem że go nie widać w internetach
Zgłoś
Małpkiskaczą 2025-03-25, 21:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SzczurowaT 2025-03-25, 22:10
JoSeed napisał/a:

Brakowało mi tu jednak, jak to jest tu nazywane, bialorycerstwa...
Nie toleruję takich lumpów, chyba sama bym użyła pazurów 😡

Raczej siedziałabyś cichutko, prawdziwy świat to nie ekran monitora.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-03-25, 23:08
SzczurowaT napisał/a:

Raczej siedziałabyś cichutko, prawdziwy świat to nie ekran monitora.

A pan? Co by pan zrobił w takiej sytuacji? Pewnie użył swojego doskonale wytrenowanego kun fu, żeby delikwent miał nauczkę do końca życia. 🙂
Zgłoś
StickerBomb 2025-03-25, 23:47
Nie wiedziałem, że Wanderlei Silva zna język polski i jeździ autobusami.
Zgłoś
flyindutch 2025-03-26, 1:04
Wanderlei Silva po kilku latach w Polsce...
Zgłoś
jah1 2025-03-26, 8:02
Nie rozumiem takich sytuacji. W autobusie jest pewnie paru młodych facetów. Łysy karaluch publicznie obraża starszą kobietę. I żaden facet nie zareagował?! Proszę mi wierzyć, że w czasach mojej młodości było to nie do pomyślenia. A niby młodzi dzisiaj tacy są do przodu...
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-03-27, 20:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SzczurowaT 2025-03-27, 21:36
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

A pan? Co by pan zrobił w takiej sytuacji? Pewnie użył swojego doskonale wytrenowanego kun fu, żeby delikwent miał nauczkę do końca życia. 🙂

Uczę się na błędach - inaczej - wyrok mnie nauczył, gość ponad 7 dni w szpitalu. A dziewczyny którym pomogłem po 10 minutach już o mnie zapomniały 😉 nigdy więcej bialorycerstwa. Do żadnych służb już nie pójdę pracować przez gościa. Także tak, siedziałaby Pani cicho tak jak wszyscy wtedy co siedzieli ze mną.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem