👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grupa 3 podobnie, tam też niezłe pole minowe. Macedonia vs Grecja vs Turcja, miłość kwitnie
No jest, tak jak Kazachstan i Cypr. I Rosja.
Swoją droga tam w ogóle śmieszkowie grupy - w grupie 3. jest Turcja z Grecją i dalej z Macedonią, trójkąt miłości, a w grupie 7. powtarzają się dwa schematy kolorów flag. A w 5. są kraje, które do niczego nie pasują.
Swoją droga tam w ogóle śmieszkowie grupy - w grupie 3. jest Turcja z Grecją i dalej z Macedonią, trójkąt miłości, a w grupie 7. powtarzają się dwa schematy kolorów flag. A w 5. są kraje, które do niczego nie pasują.

albazsanagycjib napisał/a:
No jest, tak jak Kazachstan i Cypr. I Rosja.
Jeżeli poukładać pierwsze litery państw, to pierwsze cztery grupy przy odpowiednich wynikach mogą dać napis I-S-I-S
Z kolei cztery ostatnie grupy, czytane od tyłu dadzą M-I-L-F
Ktoś chce MILFa z ISIS??
janlew napisał/a:
Jak jakiś kraj zostanie niedługo najechany to raczej nie nasz, prędzej UPA-ina. Pewnie po podziale, dogadaniu się, upadku UE etc. wyglądało by to jakoś tak:
Obrazek
Królestwo Polsko-Węgierskie będzie wtedy kiedy Książę Orban machnie dzieciaka Kaczyńskiemu Drugiemu.
podpis użytkownika
poker better than life
@zwierzak30, kolego te barwy to barwy Vive Kielce, cieszę się że pomogłem

dobrze, że piszecie tyle komentarzy bo mam więcej do czytania i mi czas szybciej w pracy leci

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie