📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:49

Psowaty napisał/a:
Serio? Piłka nożna? Czy to jest odpowiedni materiał na tej stronie? Nie potrafię zrozumieć jak można interesować się tym zniszczonym skomercjalizowanym sportem.
Tak, tak wiemy "Jaranie się piłką nożną to pedalstwo, a wszystkie...", tylko że po pierwsze primo, to jest piłka ręczna. A po drugie primo ultimo, tu nie chodzi o jaranie się jakąkolwiek piłką. Chodzi o to że śmiechłem, gdy rano w radio usłyszałem skład grupy.
Inna rzecz że piłkarzy ręcznych od czasu tego spotu, darzę względnym szacunkiem.

styx38 napisał/a:
Najadą nas aby przejąć Biedronki i montownie
![]()
Jak jakiś kraj zostanie niedługo najechany to raczej nie nasz, prędzej UPA-ina. Pewnie po podziale, dogadaniu się, upadku UE etc. wyglądało by to jakoś tak:

@up, Ale ty wiesz że Chazaria była nad Wołgą i Morzem (jeziorem?) Kaspijskim tam gdzie Pieczyngowie mniej więcej a nie na Wołyniu?
Tentego ten, cała grupa to kraje istniejące teoretycznie, bądź nieistniejące. Śmieszki heheszki.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie