Może kogoś zaciekawi.
Cytat:
BOA (Biuro Operacji Antyterrorystycznych) Komendy Głównej Policji jest centralną komórką organizacyjną Policji m. in. ds. wykrywania i zwalczania terroryzmu, zajmującą się zwalczaniem przestępczości zorganizowanej, konwojującą najgrożniejszych przestępców w tym ekstradowanych, dokonującą zatrzymań najniebezpieczniejszych ludzi i inne.
enjoy!
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Jak już zassałeś z jutuba to było wrzucić tutaj w jednym kawałku. To tylko chwila renderowania a masz cały reportaż. Piwa nie ma bo oglądałem już 2 razy
Cudze chwalicie a swego nie znacie

Brawo, chłopaki zrobiły wrażenie na kimś co się na temacie zna jak mało kto
turkowizorka napisał/a:
Piwa nie ma bo oglądałem już 2 razy
Normalnie pan życia i śmierci - da piwo albo nie da. Bo to kogoś k🤬a interesuje
ale ze jeszcze nie zwalczyli rzadu polskiego to dziw bierze...
Nesc
2012-08-31, 15:44
Dla takich filmów, warto wchodzisz na sadola
Konto usunięte
2012-08-31, 16:06
Naprawdę, sam mając kontakty z policją (te nie miłe, żadnym gangsterem nie jestem, ot mandaty czy na stadionie) jestem pod wrażeniem. Zawsze chce mi się śmiać z tych wszystkich wielkich chwdp, faktem jest, że zdarzają się przypadki korupcji w policji, cześć z nich to tępaki po gimnazjum myślący że jak mają mundur to wszystko im wolno a jakby ich wysłać na misję jak te w których uczestniczy BOA to by zemdleli na sam huk petardy. "Jak dasz mi 5 zł to strzele im gazem pieprzowym w sam środek"..
Ehh, więcej takich panów jak Ci z filmu w policji. Szacunek.
Konto usunięte
2012-08-31, 16:28
Fajne, przeklikałem całe, w sumie oglądałem z 10 minut i wiem niewiele mniej od tych którzy stracili czas na całość. P🤬lone rozrzedzanie programów na potrzeby tv...
Każda milicja, policja czy jak tam tą k🤬ę nazwał, jest tylko państwowym aparatem przymusu chroniącym przestępców większego kalibru przed gniewem zwykłych ludzi...
Konto usunięte
2012-08-31, 16:44
a kto z was słyszał o śmierci 2 funkcjonariuszy BOA pod Warszawą podczas akcji antyterrorystycznej?
merh
2012-08-31, 17:36
i co im z tych akcji i szkolen,jak pan sedzia złapanemu da zawiasy.
SuperfuzzBigmuff napisał/a:
a kto z was słyszał o śmierci 2 funkcjonariuszy BOA pod Warszawą podczas akcji antyterrorystycznej?
Większość starszych użytkowników?
BOA- biuro obsługi abonenta
Rzeczywiście Polskę pokazali jak jakieś biedne zadupie hen daleko za Uralem, czy to po prostu moje osobiste wrażenia i uprzedzenia do Zachodu?
O "Magdalence" jeśli się nie mylę było głośno w tv, chyba nawet urywek z tego filmiku policyjnego widziałem na TVN albo gdzieś na necie.
@siwybis
Antoni to Ty ?? u Jarka miałeś być a nie na Sadolu