Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:14
Emigracja
konto usunięte • 2012-12-06, 0:02
Dwóch pracowników Mac'a:
-wiesz co stary, p🤬le to, tak dalej nie mogę, wyjeżdżam na zachód!

-wiesz co, ja Was nie rozumiem, sp🤬alacie do bogatych krajów, żeby zap🤬lać więcej, nie lepiej byłoby wyjechać do jakiegoś totalnie biedaksowatego kraju i automatycznie uchodzić tam za milionera?!
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-06, 0:07 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-06, 1:37
Coś w tym jest sam czuje się jak milioner gdy skacze po głowie żebrającej rumunce
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-06, 8:35 4
w eurotrip jest to fajnie pokazane
Zgłoś
mp0011 2012-12-06, 14:05 113
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 13:02 3
Nie no, prawda - 10 alt temu na słowacji np. było bardzo miło, piwka jak się zamawiało to tacami (kto szedł do kibla miał kupić a nie jakaś kolejka) syra wyprażanego to robili za cenę obwarzanków kilo. wspominam z rozrzewnieniem. Pamiętaj jednak że gdziekolwiek byś nie pojechał moze tam wpaść emeryt z niemiec i kupić Ciebie, twoją rodzinę i cały przybytek w którym mieszkasz.. wtedy usmiech schodzi
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 13:35 6
To jest ta scena z Eurotripu.

Dla ułatwienia, na YT są napisy: /watch?v=B5NuuJQT8ZM
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 14:37
@mp0011,

Zgłoś
konował 2012-12-07, 14:53 10
Zgłoś
de_whale 2012-12-07, 15:10
mp0011 specjalnie sie zalogowalem zeby dac Ci piwo
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 17:06
mp0011 mistrz xD
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-07, 20:45
W Rosji, nie wiem jak jest teraz, ale jak 10 lat temu wyjechałeś tam na wakacje to z twoją przeciętną pensją mogłeś poczuć się jak autentyczny milioner. Tam się nie kupywało cwiartki żeby się napić tylko odrazu cysterne. Gdy wchodziłeś do burdelu, to kupowałeś cały itd.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem