👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rozczarowałem się, liczyłem na jakieś nowe akcje, a mamy odgrzewane kotlety:(

Brawa dla niego, bo łapie te fotoradary które faktycznie są ustawione źle albo w miejscach tylko do wyciągania kasy. Bo jest różnica między fotoradarem ustawionym przed np. szkołą a jest różnica między takim ustawionym w szczerym polu bądź na drodze na której przekroczenie prędkości o 20km/h nie stanowi żadnego zagrożenia

Cóż, Policja jak rozstawia fotoradar, to jednak zazwyczaj robi to w miejscu niebezpiecznym, gdzie dochodzi do wypadków. I zmusza kierowców, żeby przynajmniej w tym miejscu zwolnili.
A SM to jest nic innego niż narzędzie do nabijania funduszy gminom. Są w Polsce gminy, w których wpływy z mandatów są jednym z ważniejszych źródeł dochodów. Nie oszukujmy się. Straż miejska ma zarabiać, a nie pilnować bezpieczeństwa. Stąd fotoradary poustawiane w najdziwniejszych miejscach, byle tylko pstryknąć parę fotek.
A SM to jest nic innego niż narzędzie do nabijania funduszy gminom. Są w Polsce gminy, w których wpływy z mandatów są jednym z ważniejszych źródeł dochodów. Nie oszukujmy się. Straż miejska ma zarabiać, a nie pilnować bezpieczeństwa. Stąd fotoradary poustawiane w najdziwniejszych miejscach, byle tylko pstryknąć parę fotek.
Pozdrawiam strażnika z Krosna, nazwiska nie podam ale aż za dobrze Pana znam
Wmawianie, że pije w miejscu publicznym. Tylko czemu na filmie jest Pan sam a nie z Aleksandrą?

Wmawianie, że pije w miejscu publicznym. Tylko czemu na filmie jest Pan sam a nie z Aleksandrą?

Pan Emil odwala kawał dobrej roboty. Wielu z nas by się po prostu nie chciało.
Nie żebym się czepiał, ale na strażnika leśnego gada, że przez jezdnię przechodzi nie po pasach a sam robi to samo w 3:38

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie