Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zielonek92 2014-04-29, 15:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mefistofilos 2014-04-29, 15:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Promek 2014-04-29, 16:02 2
Prawda jest taka, ze ten co nie dostanie sie w nasze szeregi idzie do SM. wiekszosc to frustraci, szczegolnie starsze dziadki (jak pan komendant), myslacy ze wszystko im wolno bo maja jakis tam mundur Wiekszosc zgloszen od nich jest umazana lub wrecz olewana juz w drodze na takowe zgloszenie chiciazby przedstawione tutaj. A najlepsze, ze ten straznik lesny czy ktos tam powinien sie cieszyc ze emil nie zglosil grozb karalnych bo mialby cieplo.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-29, 21:12
Mnie to się wydaje, że policja to z tych strażników miejskich to ma pompę jak studenci z humanistów.
Zgłoś
skrabix 2014-04-29, 23:39
Ktoś pisał, że leśniczy powinien stracić prace. Oczywiście pracy nie stracił bo znajomości, ale został zsunięty trochę niżej i za biurko Tak jestem z Przemkowa..
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-30, 7:09
" Bo jest różnica między fotoradarem ustawionym przed np. szkołą a jest różnica między takim ustawionym w szczerym polu bądź na drodze na której przekroczenie prędkości o 20km/h nie stanowi żadnego zagrożenia "

Mylisz się. Nie ma różnicy.

Z ciekawości tak tylko zerknąłem: "Data urodzenia: 02 Maj 1994"
Zgłoś
BKKWK 2014-04-30, 7:56
Straż Miejska dyma kierowców wyciągając od nich bezprawnie kasę -> powstaje afera -> przyjeżdża TVN, robi program i na nim zarabia.

Wniosek?

TVN zarabia na już wydymanych kierowcach. Dobrze, że to nie oni im płacą.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-30, 9:09
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-30, 9:20
Dexter37 napisał/a:

" Bo jest różnica między fotoradarem ustawionym przed np. szkołą a jest różnica między takim ustawionym w szczerym polu bądź na drodze na której przekroczenie prędkości o 20km/h nie stanowi żadnego zagrożenia "

Mylisz się. Nie ma różnicy.

Z ciekawości tak tylko zerknąłem: "Data urodzenia: 02 Maj 1994"

Prawo jazdy mam jeżeli o to ci chodzi.

I moim zdaniem jest różnica, raz kierowca dostanie mandat z tamtego miejsca i już więcej tam szybko nie pojedzie. Albo chociaż będą sobie dawać znaki długimi i już ruch tam będzie odbywał się wolniej.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-30, 16:51
Cytat:

Prawo jazdy mam jeżeli o to ci chodzi.

I to mnie właśnie martwi...
Zgłoś
bloodwar 2014-05-01, 19:39 77
Gdyby Pan Emil urodził się 65 milionów lat temu - byłby na pewno Zajebistozaurem, piwko dla niego i jego zajebistej inicjatywy!
Zgłoś
Sajmonowski 2014-05-01, 19:57
Rudy...ale działa w dobrej sprawie. Dobrze
Zgłoś
szymy 2014-05-01, 20:04 7
Jak on się rozkręcił przy kamerze TVNu
Zgłoś
piotr7171 2014-05-01, 20:07
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-01, 20:58 9
Zajebista inicjatywa hahaha...
Nie ma to jak piętnować wady najbardziej znienawidzonej formacji
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem