👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pan Emil jak zwykle targa suty lamusom ze straży, piwko dla niego!

Pan Emil to pieniacz który nie ma co robić więc pozuje na współczesnego robin hooda. Taki wioskowy podburzacz, beka z niego

@Up Zobaczymy jak zrobisz prawko, będziesz starał sie utrzymac auto, jezdził przepisowo a tu pocztą przyjdzie ci mandacik bo jakiś kretyn źle postawił fotoradar

Oj tam. Wyrabia się, zaczyna ładnie ironizować. A temu leśnikowi to już się uzbierały 2 zarzuty z kodeksu karnego. Za coś takiego powinien stracić robotę.
@FrasQs, najnowszy? Serio? Ja wczoraj oglądałem 8 odcinek... Skoro drugi jest nowszy od ósmego to ja już nie wiem...

@FrasQs
Sęk w tym że pod pozorem walki z wadliwie instalowanymi radarami próbuje się dawać przyzwolenie na zbyt szybka jazdę... Natomiast błędy w zapisie radarów są na tyle nieznaczne że tylko cwaniaczek będzie popierał tą inicjatywę...
Sęk w tym że pod pozorem walki z wadliwie instalowanymi radarami próbuje się dawać przyzwolenie na zbyt szybka jazdę... Natomiast błędy w zapisie radarów są na tyle nieznaczne że tylko cwaniaczek będzie popierał tą inicjatywę...
Troche burak z niego, ale w słusznej sprawie i jest to w 100% usprawiedliwione.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie