👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kalium napisał/a:
Zblazowany pozer, hipokryta i manipulant. Idol typowych gimbusów umysłowych. Dzięki tej niby akcji sprzedaż jego zasranych wypocin wzrośnie. Właśnie w "empiku".
Nie wzrośnie a zmaleje. Żeby wzrosła musiałby mieć więcej wrogów niż zwolenników i to takich wrogów przygłupów, którzy myślą, że jak kupią książkę w empiku to zrobią mu strasznie na złość.
taaa, taka postawa ma na celu zwiększenie sprzedaży tak czy siak
nie ważne jak i co się gada, byle na topie
a ułomy to i tak łykną, podobnie jak wyborcy PO
nie ważne jak i co się gada, byle na topie
a ułomy to i tak łykną, podobnie jak wyborcy PO
Jaki kraj taki ekstremista. Urodzilby sie w bardziej zacofanym kraju to juz dawno bylby w kawalkach, a tak ma do wyboru takie srodki jak internet wiec "rozrywa sie jak moze".
Jako podruznika, a w tym temacie dzienikarza tudziez pisarza, to pana Cejrowskiego cenie, ale jako "uber_katola" to juz wcale.
Jako podruznika, a w tym temacie dzienikarza tudziez pisarza, to pana Cejrowskiego cenie, ale jako "uber_katola" to juz wcale.
Po prostu trzeba się nauczyć odróżniać Cejrowskiego - podróżnika, pisarza, od Cejrowskiego - katolika i człowieka o bardzo radykalnych poglądach.
Za pierwsze mega szacun!
Drugiego lepiej unikać
Za pierwsze mega szacun!
Drugiego lepiej unikać

takie gdybanie ale gdyby pokazali to nagranie w publicznej telewizjii "empik" był by skonczony

@up
Nie, on twierdzi, że jest to jego (nergala) własny egzemplarz, wiec może sobie z nim robić, co tylko mu się podoba.
Nie, on twierdzi, że jest to jego (nergala) własny egzemplarz, wiec może sobie z nim robić, co tylko mu się podoba.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie