Dziwię się tylko dlaczego tak mało dostaliśmy w plecy? Wszystkie te akcje są z jednego spotkania, a mogłem wrzucić o kilkanaście więcej podobnych faili (brakło muzyki)..
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
🔥
Ekspresowy rozładunek ..
- teraz popularne
🔥
Ciemny rozum ....
- teraz popularne
ej czasem mam wrażenie, że jakby mnie wpuścili na 30minut (dłuzej bym pewnie nie dał rady) to wcale bym nie odstawał poziomem
od dawna nie jest tajemnicą że naszym piłka przeszkadza w grze, czasami mam wrażenie że nasi czekają aż ci drudzy podadzą im piłkę
, a potem idiotyczne wymówki że trawa za zielona itp.
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości co do rozwiązania reprezentacji?
Najlepsi ci pajace w mameluszach i szaliczkach, tych to mi nie żal nawet
Polska reprezentacja powinna w ogóle zostać rozwiązana. Gdy oglądałem jak nasze "orły" na Euro 2012 się gibali, to wstyd mi było, że jestem polakiem. Za każdym spotkaniem jest tak samo. Potykają się o własne nogi, nie potrafią przyjąć piłki. I na taką farsę idą moje podatki. Nic w tej dziedzinie nie osiągnęliśmy i nigdy nie osiągniemy. Po prostu piłka nożna to nie sport dla polaków. Jesteśmy dobrzy w wielu innych dziedzinach sportowych, ale piłkę nożną po prostu sobie odpuśćmy, bo po sejmie jest to najdroższy chyba kabaret w Polsce. My składamy się na kilkunastu klaunów na boisku, a inne drużyny robią z nami, co tylko chcą.
Nie wiem co bardziej naiwne. Wiara w nasz rząd czy w reprezentację.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie