Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O co im chodzi ???
Jak włażą na wulkan żeby popatrzeć kij wie na co to powinni być szczęśliwi ze mają erupcję gratis.
No właśnie. Po c🤬j tam chodzić. Większe atrakcje masz w każdej wsi obok przystanku.
A gdzie normy emisji CO² itd.? Kary dla Włoch!
Kupili prawo do emisji od Polski. Polska zapłaciła za ich sprzedaż 20 milionów euro.
podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończyO co im chodzi ???
Jak włażą na wulkan żeby popatrzeć kij wie na co to powinni być szczęśliwi ze mają erupcję gratis.
Gdybym miał blisko do jakiegoś wulkanu, to sam bym tam polazł, żeby poczuć ciepło wnętrza Ziemii.
No właśnie. Po c🤬j tam chodzić. Większe atrakcje masz w każdej wsi obok przystanku.
We wsi to może nie , ale w takiej warszafce czy miasteczku wilanów to już inna sprawa.
Gdybym miał blisko do jakiegoś wulkanu, to sam bym tam polazł, żeby poczuć ciepło wnętrza Ziemii.
Niedługo , będzie można poczuć ciepło ziemi i bez wulkanu tak przynajniej twierdzi ostatnie pokolonie a planeta spłonie . Więc po co się męczyć z tym łażeniem .
Ja osobiście wolałbym gejzery , przynajmniej kąpiel była by za friko.
Niedługo , będzie można poczuć ciepło ziemi i bez wulkanu
Każdy to poczuje. Dwa metry poz ziemią...
Gruba świnia szukała jedzenia na wulkanie??K🤬a atrakcja .Za rączkę sie trzymaja pewnie co drugi to pedał i sie w dupe walą.
Widzę ze pojecie turystyka jest ci obca
Wyjechales gdzies moze w swoim marnym zyciu?

O co im chodzi ???
Mam nadzieję że kilku zapopieliło na śmierć. Będzie można wrócić za jakiś czas odkopać i mieć wypasioną statue o żywych rozmiarach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie