👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję że Teresa już siedzi z kalkulatorem i oblicza ile dojebie kary Włochom za to zanieczyszczenie klimatu?
Lipiniorz25 napisał/a:
Widzę ze pojecie turystyka jest ci obca
Wyjechales gdzies moze w swoim marnym zyciu?
A gdzie ma piwniczak pojechać do kotłowni obok ?
smc napisał/a:
Nikt im nie powiedział, że ucieka się pod górę i pod wiatr, bo tam są najmniejsze szanse na uduszenie gazami wulkanicznymi.
Tak się kończy łażenie bez przewodnika.
Tam też najłatwiej dostać prostolecącym piroklastem w łeb
M_A_X napisał/a:
O co im chodzi ???
Jak włażą na wulkan żeby popatrzeć kij wie na co to powinni być szczęśliwi ze mają erupcję gratis.
Gdyby takie "atrakcje" były z Zakopanem to by musieli po 500 zł dopłacić za extrasy.
Lipiniorz25 napisał/a:
Widzę ze pojecie turystyka jest ci obca
Wyjechales gdzies moze w swoim marnym zyciu?
Oczywiście ale na h🤬j gruba świnia sie pcha na szczyt wulkanu
Ale p🤬dy, przerażenie jakby zaraz miał ich przykryć popiół. To nie wybuch jak w Pompejach...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie