Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
O co im chodzi ???
Jak włażą na wulkan żeby popatrzeć kij wie na co to powinni być szczęśliwi ze mają erupcję gratis.
Jak włażą na wulkan żeby popatrzeć kij wie na co to powinni być szczęśliwi ze mają erupcję gratis.
Nikt im nie powiedział, że ucieka się pod górę i pod wiatr, bo tam są najmniejsze szanse na uduszenie gazami wulkanicznymi.
Tak się kończy łażenie bez przewodnika.
Tak się kończy łażenie bez przewodnika.
tolek01 napisał/a:
gdzie ostatnie pokolenie ?? powinni sie tam poprzyklejać
Uspokój się tolek! Raz! (Strzał z bicza). Jesteś moim niewolnikiem!
Byłem tam w połowie marca. Trekking 6,5h w śniegu po kolana zejście. Ogólnie wykończony na mecie. Jak teraz na to patrzę jak oni zbiegają… człowiek w obliczu zagrożenia widać dostaje niezłego kopa.
Swoją drogą nasz przewodnik-geolog (bo wejście tylko z przewodnikiem) pokazywał wykresy online i już wtedy na czerwono się świeciło z estymacją erupcji na maj/czerwiec. Dziwne więc że wpuszczali mimo wszystko ludzi na górę.
Tak czy inaczej polecam. Doświadczenie niesamowite jak tak stoisz pod wierzchołkiem kilometr i widać małe punkciki wyrzucane w górę i ciągłe eksplozje to można tylko domniemywać jak wielkie głazy są podczas takiego konkretnego wybuchu.
Swoją drogą nasz przewodnik-geolog (bo wejście tylko z przewodnikiem) pokazywał wykresy online i już wtedy na czerwono się świeciło z estymacją erupcji na maj/czerwiec. Dziwne więc że wpuszczali mimo wszystko ludzi na górę.
Tak czy inaczej polecam. Doświadczenie niesamowite jak tak stoisz pod wierzchołkiem kilometr i widać małe punkciki wyrzucane w górę i ciągłe eksplozje to można tylko domniemywać jak wielkie głazy są podczas takiego konkretnego wybuchu.
M_A_X napisał/a:
O co im chodzi ???
Księżniczki nie lubią erupcji.
Tyfon i Hefajstos mogliby się bardziej postarać.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Gruba świnia szukała jedzenia na wulkanie??K🤬a atrakcja .Za rączkę sie trzymaja pewnie co drugi to pedał i sie w dupe walą.
Heniu76 napisał/a:
Jakość kamerki prima sort, ktoś wie co to może za sprzęt
Obstawiam że Insta360. Sam używam tego go sprzętu i stwierdzam wg. mnie dużo lepiej się sprawdza niż GoPro.
Podczas szybkiej jazdy na Enduro dużo lepsze filmiki mi z niego wychodzą i podczas kręcenia nie zastanawiasz się nad kadrowaniem. Kręcisz sferę wokół kamery a kadrowanie robisz podczas montażu wideo za pomoc apki.