Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szary_Jeleń 2025-06-03, 18:26 9

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
M_A_X 2025-06-03, 18:30 55
O co im chodzi ???
Jak włażą na wulkan żeby popatrzeć kij wie na co to powinni być szczęśliwi ze mają erupcję gratis.
Zgłoś
Bindol 2025-06-03, 19:00 48
A gdzie normy emisji CO² itd.? Kary dla Włoch!
Zgłoś
smc 2025-06-03, 19:02 3
Nikt im nie powiedział, że ucieka się pod górę i pod wiatr, bo tam są najmniejsze szanse na uduszenie gazami wulkanicznymi.

Tak się kończy łażenie bez przewodnika.
Zgłoś
tolek01 2025-06-03, 19:15 35
gdzie ostatnie pokolenie ?? powinni sie tam poprzyklejać
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-06-03, 19:29 2
tolek01 napisał/a:

gdzie ostatnie pokolenie ?? powinni sie tam poprzyklejać

Uspokój się tolek! Raz! (Strzał z bicza). Jesteś moim niewolnikiem!
Zgłoś
utrOne 2025-06-03, 19:31 28
Byłem tam w połowie marca. Trekking 6,5h w śniegu po kolana zejście. Ogólnie wykończony na mecie. Jak teraz na to patrzę jak oni zbiegają… człowiek w obliczu zagrożenia widać dostaje niezłego kopa.
Swoją drogą nasz przewodnik-geolog (bo wejście tylko z przewodnikiem) pokazywał wykresy online i już wtedy na czerwono się świeciło z estymacją erupcji na maj/czerwiec. Dziwne więc że wpuszczali mimo wszystko ludzi na górę.
Tak czy inaczej polecam. Doświadczenie niesamowite jak tak stoisz pod wierzchołkiem kilometr i widać małe punkciki wyrzucane w górę i ciągłe eksplozje to można tylko domniemywać jak wielkie głazy są podczas takiego konkretnego wybuchu.
Zgłoś
Heniu76 2025-06-03, 19:39 2
Jakość kamerki prima sort, ktoś wie co to może za sprzęt
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-06-03, 19:53 3
M_A_X napisał/a:

O co im chodzi ???
Jak włażą na wulkan żeby popatrzeć kij wie na co to powinni być szczęśliwi ze mają erupcję gratis.

Księżniczki nie lubią erupcji.
Zgłoś
majeńka 2025-06-03, 20:04 6
Tyfon i Hefajstos mogliby się bardziej postarać.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
elim 2025-06-03, 20:05 17
Nieźle jebło

Zgłoś
Jim_Carrey 2025-06-03, 20:36 5
Grubas nie da rady 😂😂😂🖕
Zgłoś
Lukash2107 2025-06-03, 20:57 4
Gruba świnia szukała jedzenia na wulkanie??K🤬a atrakcja .Za rączkę sie trzymaja pewnie co drugi to pedał i sie w dupe walą.
Zgłoś
tomnbb 2025-06-03, 21:04 2
Heniu76 napisał/a:

Jakość kamerki prima sort, ktoś wie co to może za sprzęt

Obstawiam że Insta360. Sam używam tego go sprzętu i stwierdzam wg. mnie dużo lepiej się sprawdza niż GoPro.
Podczas szybkiej jazdy na Enduro dużo lepsze filmiki mi z niego wychodzą i podczas kręcenia nie zastanawiasz się nad kadrowaniem. Kręcisz sferę wokół kamery a kadrowanie robisz podczas montażu wideo za pomoc apki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem