euro2012 Polska euro
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
euro2012 Polska euro
a ile hektolitrów spermy połkną nasze puszczalskie szmaciory marzące o romansie z zagranicznym turystą
zamiast wydawać pieniądze na takie coś zwiększyliby mi zasiłek bo nie chce mi sie pracować
20% filmu to opis co mogłoby się składać na 4320000 kcal. Chyba autorowi skończyły się pomysły i poszło jak w tym kawale:
Jasiu miał egzamin z biologii. Miał sporo materiału o zwierzętach, jednak nauczył się tylko o dżdżownicach. Pada pierwsze pytanie - "powiedz coś o słoniach", Jasiu myśli, myśli i mówi:
- Słonie mają długą trąbę, taką przypominającą dżdżownice a o dżdżownicach wiemy, że....
Także film do dupy rodem z tvn-u.
Jasiu miał egzamin z biologii. Miał sporo materiału o zwierzętach, jednak nauczył się tylko o dżdżownicach. Pada pierwsze pytanie - "powiedz coś o słoniach", Jasiu myśli, myśli i mówi:
- Słonie mają długą trąbę, taką przypominającą dżdżownice a o dżdżownicach wiemy, że....
Także film do dupy rodem z tvn-u.
2100km trakcji kolejowej? 1062 km dróg? Szkoda, że "oddane do użytku" to nie do końca to samo co "zbudowane"
jet80 napisał/a:
@lofix1
nie więcej niż ty![]()
heh, a Ty dalej wierzysz, że ci wszyscy znajomi z pracy Twojej baby to jedynie koledzy
lofix1 napisał/a:
heh, a Ty dalej wierzysz, że ci wszyscy znajomi z pracy Twojej baby to jedynie koledzy![]()
przynajmniej mam ,,babe''
jet80 napisał/a:
przynajmniej mam ,,babe''![]()
z kompletem szwagrów
zapomnieli podać ile z tego rozkradli politycy i ile poszło na łapówki...
Cossmos napisał/a:
2100km trakcji kolejowej? 1062 km dróg? Szkoda, że "oddane do użytku" to nie do końca to samo co "zbudowane"
![]()
Nie "nie do końca" tylko to nie to samo, po prostu. Pojęcie jest bardzo szerokie, wystarczy że droga była na chwilę zamknięta ze względu na robienie łat i jej otwarcie można pewnie nazwać oddaniem do użytku
A porównanie do Facebooka całkiem z dupy, tak jakby faktycznie jego wartość była znana, a nie wyspekulowana.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie