Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:33
konto usunięte 2014-12-15, 22:54 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Yanosik 2014-12-15, 22:58 2
@UP
Może zbyt krytycznie podszedłem do tego tematu ale gdyby nie ta 3/4 reszty społeczeństwa to oni by przecież nie istnieli bo skąd by mieli pieniądze na przetrwanie, jedzenie itd.? Gdyby każdy tak chciał jak oni to byśmy zaraz biegali z maczugami i wróciło by prawo dżungli i czasy epoki kamienia łupanego..
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-15, 23:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
AgentGrzesiek 2014-12-16, 0:04
up up

oj trzeba to to spałować i sprowadzić na dobrą drogę
A zastanawialiście się skąd w was takie uczucia?
Oni nie mają nic, żyją za kilka zł dziennie, nie ma czego zazdrościć.
A jednak!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-16, 6:24 1
Zgłoś
remi1982 2014-12-16, 12:03 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-16, 17:24
czy w squatach uprawijają ogrudki , albo chowają zwierzęta które można by zjeść ?
Jeżeli to ma być samowystarczalne miejsce to powinni zacząc zakładać ogródki i hodować kartofle

toż to są osoby w większości przedsiębiorcze , to kapitaliści w dobrymtego słowa znaczeniu , piwo jest , widać elementy logicznego myślenia
Zgłoś
Paxana 2014-12-16, 19:00
@up niestety w tym co napisałeś nic takiego jak elementy logicznego myślenia nie dostrzegam
Zgłoś
naczelny 2014-12-21, 14:52 1
Zgłoś
RayCHG 2014-12-21, 15:59
proponuje czyścić rożna z dachau
Zgłoś
modyf 2015-01-14, 18:33
oj pieprzycie pany bez sensu... "wolność, niezależność, ideały"... "planowanie celów w życiu"...

generalnie jest to banda ćpunów, złodziei, nie myślących o jutrze, kręcących i kombinujących na lewo i prawo. Połowa z nich może wyżyć pewnie tydzień bez żarcia, bez "działki" nie wytrzymują dwóch dni. Do reportażu nawet jakoś się przygotowali chyba i muszę powiedzieć, że nie wypadli źle, natomiast niewiele ma to z prawdą wspólnego.

Tak, wiem co mówię, znam parę takich przypadków, jednego z bohaterów reportażu miałem nawet okazję poznać osobiście kilka lat temu i w sumie zdziwiłem się że żyje toto jeszcze - ale widzę, że film w 2011 wrzucony na YT..
Oni nie zostają żulami - ich znajdują martwych w jakiś dziurach zanim jeszcze zdążą się zżulić... Albo przedawkują, albo żyły nie wytrzymują, albo zaciuka jeden drugiego...

Generalnie banda śmieci.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem