@UP
Może zbyt krytycznie podszedłem do tego tematu ale gdyby nie ta 3/4 reszty społeczeństwa to oni by przecież nie istnieli bo skąd by mieli pieniądze na przetrwanie, jedzenie itd.? Gdyby każdy tak chciał jak oni to byśmy zaraz biegali z maczugami i wróciło by prawo dżungli i czasy epoki kamienia łupanego..
up up
oj trzeba to to spałować i sprowadzić na dobrą drogę
A zastanawialiście się skąd w was takie uczucia?
Oni nie mają nic, żyją za kilka zł dziennie, nie ma czego zazdrościć.
A jednak!!!!
konto usunięte
2014-12-16, 17:24
czy w squatach uprawijają ogrudki , albo chowają zwierzęta które można by zjeść ?
Jeżeli to ma być samowystarczalne miejsce to powinni zacząc zakładać ogródki i hodować kartofle
toż to są osoby w większości przedsiębiorcze , to kapitaliści w dobrymtego słowa znaczeniu , piwo jest , widać elementy logicznego myślenia
@up niestety w tym co napisałeś nic takiego jak elementy logicznego myślenia nie dostrzegam
proponuje czyścić rożna z dachau
oj pieprzycie pany bez sensu... "wolność, niezależność, ideały"... "planowanie celów w życiu"...
generalnie jest to banda ćpunów, złodziei, nie myślących o jutrze, kręcących i kombinujących na lewo i prawo. Połowa z nich może wyżyć pewnie tydzień bez żarcia, bez "działki" nie wytrzymują dwóch dni. Do reportażu nawet jakoś się przygotowali chyba i muszę powiedzieć, że nie wypadli źle, natomiast niewiele ma to z prawdą wspólnego.
Tak, wiem co mówię, znam parę takich przypadków, jednego z bohaterów reportażu miałem nawet okazję poznać osobiście kilka lat temu i w sumie zdziwiłem się że żyje toto jeszcze - ale widzę, że film w 2011 wrzucony na YT..
Oni nie zostają żulami - ich znajdują martwych w jakiś dziurach zanim jeszcze zdążą się zżulić... Albo przedawkują, albo żyły nie wytrzymują, albo zaciuka jeden drugiego...
Generalnie banda śmieci.