👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja też nie bardzo czaję co w tym takiego "hero" że nie noszą ochraniaczy czy kasków. Logika podpowiada że to nielogiczne ale jak tam wolą - więcej stuffu na harda będzie.

@malinp
Dobra chodź sobie w rurkach, ale i tak będziesz wyglądał jak pedał.
Dobra chodź sobie w rurkach, ale i tak będziesz wyglądał jak pedał.
Kask nic by nie dał chyba ze moto crossowy bo jak widać upadł na japę a co to bmw to chyba na przecenie w biedronce kupował.
Ryzyk fizyk, raczej brak mozgu jak dla mnie, kiedys ogladalem film chyba na discovery, poswiecony tego typowi "zabaw", zwykly rower nie jest w stanie wytrzymac skoku ze schodow z takiej wysokosci to takich rzeczy trzeba specjalny rower, jasne duzo drozszy ze wzmocniona rama itp, tym czyms to mogl najwyzej z kilku schodkow sobie poskakac, szczegolnie ze caly impet skoku przyjelo tylko jedno kolo i tyle na ten temat, niech jezdza dalej jest przynajmniej co ogladac

to już wiem czemu te niemki są takie brzydkie, chociaż ta jeszcze by uszła...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie