haha niezłe barany z tych policjantów.. we 2 z całym sprzętem nie dali rady jakiemuś podpitemu gościowi. a typek dobry ''obrona własna'' i spitolił / browarek
mateuszowy napisał/a:
Tagi: facet :: kpi :: policjantów :: policja :: lol :: zwałą :: debil :: kajdanki :: rofl :: ucieczka

mateuszowy napisał/a:
Nie mam głowy do tagów dzisiaj:<
To smutne... a próbowałeś dzisiaj myśleć?

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
BrunerOvned napisał/a:
To smutne... a próbowałeś dzisiaj myśleć?![]()
Szkoda że nie można dawać jakiś anty piw czy jakiejś innej przeciwności piwa, czegoś po prostu negatywnego. Już byś zebrał

Sacree napisał/a:
Szkoda że nie można dawać jakiś anty piw czy jakiejś innej przeciwności piwa, czegoś po prostu negatywnego. Już byś zebrałI to pewnie nie tylko od mnie
![]()
Przydała by się obok piwa szklanka wody jako ujemna ocena - ośmielę się wysunąć taką propozycję dla władców Sadistica

podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.
Co jak co ale pytał ich za co został zatrzymany i nie dostał odpowiedzi... W tym jednym przypadku CHWDP
mateuszowy napisał/a:
Nie mam głowy do tagów dzisiaj:<
To na c🤬j wstawiasz skoro nie umiesz nawet otagować poprawnie
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
Czy obejrzał ktoś k🤬a mać ten filmik czy przyszliście sie dop🤬lać o te tagi?
Jak dla mnie to po prostu totalne młoty, ci policjanci. Powiedzieliby mu pierwszy lepszy powód dlaczego jest aresztowany i go poskładali, nie musieliby słuchać tych gadek, że należy do swojego ojca w niebie
Jak dla mnie to po prostu totalne młoty, ci policjanci. Powiedzieliby mu pierwszy lepszy powód dlaczego jest aresztowany i go poskładali, nie musieliby słuchać tych gadek, że należy do swojego ojca w niebie

2:46 "i am a jew"
p🤬lony zyd... a te hamerykanskie debile zamiast paralizatorem to mogli benzyna go polac i podpalic bo akurat stacja benzynowa byla albo chociaz go struc czyms, na pewno by cos znalezli.
p🤬lony zyd... a te hamerykanskie debile zamiast paralizatorem to mogli benzyna go polac i podpalic bo akurat stacja benzynowa byla albo chociaz go struc czyms, na pewno by cos znalezli.
podpis użytkownika
[img:7fe23780ff]http://img.sadistic.pl/pics/75a254ac285b.jpg[/img:7fe23780ff]
Alfa i Omega napisał/a:
To na c🤬j wstawiasz skoro nie umiesz nawet otagować poprawnie
Jakbyś k🤬a nie zauważył tępy młocie tagi już dawno zostały zmienione. Ciesz się wakacjami i wyp🤬alaj na dwór bo zostały Ci tylko 15 dni wakacji. Widać, że nie byłeś dzisiaj bierzmowany przez ojca, a że dzisiaj Matki Zielnej, więc może da Ci dzisiaj malutki bonusik. Tylko nie zapomnij o:

Pozdrawiam serdecznie.