📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie rozumiem, albo te zdjecia sa za male, o co chodzi?
Bo wedlug mnie wszystko ok zrobione.
Bo wedlug mnie wszystko ok zrobione.

Velture napisał/a:
To chyba dobrze, nie? Przynajmniej będą mieli trochę ruchu.wjazd dla inwalidów jest zastawiony poręczą tak ,ze nie da się wejść/wjechać na niego bez przeskakiwania.

"No co? Porządnie położona kostka brukowa, w dodatki ze szczeliną dylatacyjną dzięki której latem kostka nie będzie trzeszczeć i się wyginać. Panie, połóż se kratkę z korytka na szczelinę i będzie cacy, nie pożałujesz pan" a do tego: "Kostka na chodniku położona na zbyt grubej warstwie piasku? No chyba se pan kpisz, to się wszystko ugniecie podczas chodzenia. Inaczej kostka ubiłaby się poniżej poziomu krawężnika."

Darki72 napisał/a:
W Sosnowcu wszystkie chodniki sa tak polozone.
![]()
W Sosnowcu nie ma chodników. Są tylko wybiegi

Widac zazdrosc tutaj, typowa dla katolstwa, przywyklem...
A Sosnowiec, coz, piekne miasto, wole mieszkac tutaj niz w Katowicach, bytomiu czy innym slunskim city. Nie dla mnie brud, smrod i ubostwo. Ani tez wsie i zascianki.
Tutaj mam parki, dobre tereny zielone, ladne miasto, ciekawe, z historia (pierwsze uzycie pociagu pancernego w jurop), no i nie capi wunglem...
A teraz dalej, dalej, zadrosc.
A Sosnowiec, coz, piekne miasto, wole mieszkac tutaj niz w Katowicach, bytomiu czy innym slunskim city. Nie dla mnie brud, smrod i ubostwo. Ani tez wsie i zascianki.
Tutaj mam parki, dobre tereny zielone, ladne miasto, ciekawe, z historia (pierwsze uzycie pociagu pancernego w jurop), no i nie capi wunglem...
A teraz dalej, dalej, zadrosc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie