konto usunięte
2013-08-05, 20:00
@ Zarammoth
sodoma i gomora
Gaj0
2013-08-05, 20:03
Te zdjęcie świadczy tylko o tym że ludzie którzy byli na Woodstocku mają poczucie humoru i świetnie się bawią. Byłem w tym roku pierwszy raz i mam zamiar tam jeździć co rok. Proponuje tym ludziom co tam nie byli spędzić tam max. 2 dni nie koniecznie muszą nocować w samym polu (mogą gdzieś znaleźć nocleg w samym Kostrzynie). Fakt że może wam tam śmierdzieć albo coś innego. Ale nikt i to mogę obiecać na żadnym masowym festiwalu nikt nie dba o drugiego człowieka jak tam. (a jak powiecie mi coś o kradzieżach ćpaniach itp. to gdzie tego nie ma)
konto usunięte
2013-08-05, 20:11
Hrodgar napisał/a:
Pomyśleć że spora ilość tych nicków zamilknie po 1 września.
Idź se pograj w margonem.
konto usunięte
2013-08-05, 20:45
@Zarammoth
Normalnie nie lubię woodstockowego klimatu, tego całego brudu i chaosu, ale akurat zgadzam się z Tobą. Jak komuś nie pasuje to nie jeździ i tyle, a nie komentuje jakby był na każdym i skrzętnie notował co mu takiego tam zbrzydło. Większość tak bardzo jadących na Woodstock nie było tam nigdy, a komentują tylko to co widzą w TV albo jakiś głupich fotkach. Mam znajomych, odpowiedzialnych, mądrych ludzi którzy jeżdżą tam ze swoim czteroletnim teraz synkiem co roku i małemu nawet WŁOS z głowy nie spadł. Jasne, że będzie duża grupa ćpunów i chlejusów. Jasne, że słyszy się w TV tylko o nich, bo to właśnie oni są ciekawą sensacyjką, która zwabi ludzi przed telewizor. Ktoś kto sobie wyrabia światopogląd na podstawie doniesień z TV czy zdjęć z internetu musi mieć jakieś braki społeczne. Na Woodstock jeździ pełno rodziców z dziećmi, ba, starszych ludzi też się tam da zauważyć. No, ale po co my się produkujemy skoro w gazetach piszą tylko o bandzie kretynów, przecież to jednoznaczne z tym, że absolutnie każdy uczestnik Woodstocku - a było ich ponad 500.000 - to zepsuty brudas i degenerat. Przecież to logiczne.
konto usunięte
2013-08-05, 21:07
Woodstock jest spendem zarówno ludzi normalnych jak i bydła. Jak każdy festiwal. Mój kumpel też mi mówił: "nie było Cię tam to nie masz prawa głosu, nie możesz krytykować kąpieli w błocie bo robi to tylko jakiś mały odsetek itp itd" Jest jednak jedna podstawowa różnica między festiwalami muzyki pop, rap czy innych a tym Brudstokiem. Gdy włączycie sobie promo innych festiwali to zobaczycie fajnie bawiących się ludzi do jakiejs tam muzyki, do tego artystów, scene i np namioty. A na promo Brudstoku pokazuje się i promuje właśnie ten margines!!! Tych z🤬bów którzy się jak świnie tarzają w błocie, tych którzy są nadzy, brudni i zarzygani. Tak się reklamuje ten festiwal. I to otwarte promowanie lewactwa, do tego promowanie mordy Owsiaka który wszędzie w każdej reklamie sieci Play i w radiu powtarza że jest to BEZPIECZNY festiwal

HAHAHAHA. Jst to syf i nic więcej, nie oceniam muzyki, mimo że sam za taką nie przepadam.
Byłem na Woodstocku pierwszy raz wraz z żoną bydło widziałem ale obok jakieś techno grali każdy potrafi powiedzieć przepraszam nie ma chamstwa jakoś higienę zachowałem
Póki nie będziecie na woodstocku, póki nie będziecie żyć życiem woodstocku, nie poznacie woodstocku. Tyle. Sam pojechałem w tym roku po raz pierwszy i wiem jak to wygląda, opinie opiniami. Pisać nic więcej o tym nie będę, bo to sensu nie ma. Jedyne co powiem, to to, że za rok jadę znów.