Na woodstocku dzieją się różne rzeczy...
żułw napisał/a:
woodcock brudasy GAGAAGhahaahah
ja to w garniaku chodze na imprezy a nie k🤬a tam pojade i lakierki ujebie
tak w ogole to kto idzie sie wysrac do toia chyba hardkory
Taaa, imprezy... Chyba w Tibi.
b................o
2013-08-05, 20:00
@ Zarammoth
sodoma i gomora
Gaj0
2013-08-05, 20:03
Te zdjęcie świadczy tylko o tym że ludzie którzy byli na Woodstocku mają poczucie humoru i świetnie się bawią. Byłem w tym roku pierwszy raz i mam zamiar tam jeździć co rok. Proponuje tym ludziom co tam nie byli spędzić tam max. 2 dni nie koniecznie muszą nocować w samym polu (mogą gdzieś znaleźć nocleg w samym Kostrzynie). Fakt że może wam tam śmierdzieć albo coś innego. Ale nikt i to mogę obiecać na żadnym masowym festiwalu nikt nie dba o drugiego człowieka jak tam. (a jak powiecie mi coś o kradzieżach ćpaniach itp. to gdzie tego nie ma)
r................5
2013-08-05, 20:11
Hrodgar napisał/a:
Pomyśleć że spora ilość tych nicków zamilknie po 1 września.
Idź se pograj w margonem.
K................y
2013-08-05, 20:33
Śmieszą mnie te zasrane hultaje i lebiegi taplające się w błocie. Oraz ich "dorośli" apologeci.
Za dużo zbyt trudnych słów? Pozwól, jeden z drugim woodstockowiczu, że objaśnię to w prosty sposób:
wyp🤬alać.
s................l
2013-08-05, 20:38
woodstock = gruzstock, j🤬 brudasów
p................k
2013-08-05, 20:45
Widzę, że szanowni Łudstokowicze przyozdobili drzwi Toi Toya kałem.
w................a
2013-08-05, 20:45
@Zarammoth
Normalnie nie lubię woodstockowego klimatu, tego całego brudu i chaosu, ale akurat zgadzam się z Tobą. Jak komuś nie pasuje to nie jeździ i tyle, a nie komentuje jakby był na każdym i skrzętnie notował co mu takiego tam zbrzydło. Większość tak bardzo jadących na Woodstock nie było tam nigdy, a komentują tylko to co widzą w TV albo jakiś głupich fotkach. Mam znajomych, odpowiedzialnych, mądrych ludzi którzy jeżdżą tam ze swoim czteroletnim teraz synkiem co roku i małemu nawet WŁOS z głowy nie spadł. Jasne, że będzie duża grupa ćpunów i chlejusów. Jasne, że słyszy się w TV tylko o nich, bo to właśnie oni są ciekawą sensacyjką, która zwabi ludzi przed telewizor. Ktoś kto sobie wyrabia światopogląd na podstawie doniesień z TV czy zdjęć z internetu musi mieć jakieś braki społeczne. Na Woodstock jeździ pełno rodziców z dziećmi, ba, starszych ludzi też się tam da zauważyć. No, ale po co my się produkujemy skoro w gazetach piszą tylko o bandzie kretynów, przecież to jednoznaczne z tym, że absolutnie każdy uczestnik Woodstocku - a było ich ponad 500.000 - to zepsuty brudas i degenerat. Przecież to logiczne.
a................h
2013-08-05, 20:55
Kopalny napisał/a:
Śmieszą mnie te zasrane hultaje i lebiegi taplające się w błocie. Oraz ich "dorośli" apologeci.
Za dużo zbyt trudnych słów? Pozwól, jeden z drugim woodstockowiczu, że objaśnię to w prosty sposób:
wyp🤬alać.
Widzę, że kolega polonista wrócił z pracy w macu i musi się wyżyć hejtując na sadolu

.
b................1
2013-08-05, 21:07
Woodstock jest spendem zarówno ludzi normalnych jak i bydła. Jak każdy festiwal. Mój kumpel też mi mówił: "nie było Cię tam to nie masz prawa głosu, nie możesz krytykować kąpieli w błocie bo robi to tylko jakiś mały odsetek itp itd" Jest jednak jedna podstawowa różnica między festiwalami muzyki pop, rap czy innych a tym Brudstokiem. Gdy włączycie sobie promo innych festiwali to zobaczycie fajnie bawiących się ludzi do jakiejs tam muzyki, do tego artystów, scene i np namioty. A na promo Brudstoku pokazuje się i promuje właśnie ten margines!!! Tych zjebów którzy się jak świnie tarzają w błocie, tych którzy są nadzy, brudni i zarzygani. Tak się reklamuje ten festiwal. I to otwarte promowanie lewactwa, do tego promowanie mordy Owsiaka który wszędzie w każdej reklamie sieci Play i w radiu powtarza że jest to BEZPIECZNY festiwal

HAHAHAHA. Jst to syf i nic więcej, nie oceniam muzyki, mimo że sam za taką nie przepadam.
t................8
2013-08-05, 21:11
Byłem na Woodstocku pierwszy raz wraz z żoną bydło widziałem ale obok jakieś techno grali każdy potrafi powiedzieć przepraszam nie ma chamstwa jakoś higienę zachowałem
t................x
2013-08-05, 22:09
Na woodstocku ToiToi? A po co? Przecież tam srają i szczają na glebę. Ciepło wc🤬j, deszczy nie ma to jakoś trzeba błotko zrobić. Myśle że fake.
Póki nie będziecie na woodstocku, póki nie będziecie żyć życiem woodstocku, nie poznacie woodstocku. Tyle. Sam pojechałem w tym roku po raz pierwszy i wiem jak to wygląda, opinie opiniami. Pisać nic więcej o tym nie będę, bo to sensu nie ma. Jedyne co powiem, to to, że za rok jadę znów.
Zarammoth napisał/a:
Co wy macie k🤬a do tego Woodstocku? Ludzie się bawią i mają was w dupie, a wy jedynie w klawiaturkę całe wakacje nap🤬lacie. Co, mama was nie puściła gimbusy? Nie podoba się wam to to nikt was nie zmusza tam jechać. Na Woodstocku o dziwo nie wstrzykują maruhanen obowiązkowo, nikt nie gw🤬ci ludzi na siłę, a nawet prysznice są :O W błocie tapla się 0,1% obecnych, no ale lepiej słuchać co w TV Trwam mówią. W dupie byliście, gówno widzieliście, skończą się wakacje, a wasze wspomnienia to postu na forach...
A w tym roku na Brudstocku brudasie jak było?