Na woodstocku dzieją się różne rzeczy...
Z................h
2013-08-05, 1:08
Co wy macie k🤬a do tego Woodstocku? Ludzie się bawią i mają was w dupie, a wy jedynie w klawiaturkę całe wakacje nap🤬lacie. Co, mama was nie puściła gimbusy? Nie podoba się wam to to nikt was nie zmusza tam jechać. Na Woodstocku o dziwo nie wstrzykują maruhanen obowiązkowo, nikt nie gw🤬ci ludzi na siłę, a nawet prysznice są :O W błocie tapla się 0,1% obecnych, no ale lepiej słuchać co w TV Trwam mówią. W dupie byliście, gówno widzieliście, skończą się wakacje, a wasze wspomnienia to postu na forach...
Z................u
2013-08-05, 2:07
@Zarammoth To ty byłeś w dupie... własnego kolegi...
F................s
2013-08-05, 3:45
@Zarammoth
O co się spinasz w ogóle? Nie widzę by jeździł po Brustocku póki co.
z................W
2013-08-05, 7:08
@Zarammoth
Bo ojca wysrasz
A................z
2013-08-05, 12:29
Zarammoth napisał/a:
Co wy macie k🤬a do tego Woodstocku? Ludzie się bawią i mają was w dupie, a wy jedynie w klawiaturkę całe wakacje nap🤬lacie. Co, mama was nie puściła gimbusy? Nie podoba się wam to to nikt was nie zmusza tam jechać. Na Woodstocku o dziwo nie wstrzykują maruhanen obowiązkowo, nikt nie gw🤬ci ludzi na siłę, a nawet prysznice są :O W błocie tapla się 0,1% obecnych, no ale lepiej słuchać co w TV Trwam mówią. W dupie byliście, gówno widzieliście, skończą się wakacje, a wasze wspomnienia to postu na forach...
Przyda Ci się:
s................v
2013-08-05, 12:30
@Zarammoth
Spokojnie, przecież nikt ci nie broni taplać się w gównie. Ja tam wole imprezy w kulturalnym towarzystwie gdzie jest czysto, przynajmniej nie wyglądam potem jakby mnie z szamba wyjęli.
d................s
2013-08-05, 14:39
sami weźcie sobie tę maść na ból dupy. Zarammoth ma rację- w dupie byliście gówno widzieliście. Ja tam na Woodstocku byłem, higienę zachowałem, w te kilka dni wybawiłem się lepiej niż przez cały rok w czystych klubach, żyję.
s................v
2013-08-05, 15:30
@dextress
Jak byłeś na woodstocku to owszem, widziałeś kupe gówna. Kluby owszem są c🤬jowe bo chodzą tam gimbusy.
E................k
2013-08-05, 19:46
@up to wy w dupie byliście ja jestem bogiem wiem wszystko o wszystkim i o wszystkich .
P................z
2013-08-05, 19:50
widzę, że w końcu są ostrzeżenia za to zj🤬e zdjęcie maści na ból dupy, moderatorzy tak trzymać
Pomyśleć że spora ilość tych nicków zamilknie po 1 września.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
n................r
2013-08-05, 19:54
Na woodstock nie, do klubu nie... To gdzie Wy spędzacie czas? Na próbach chóru u proboszcza?
i................y
2013-08-05, 19:55
@Zamaroth: Masz to 20. piwo. Masz top komenta, będziesz teraz lepiej widoczny i rozbawisz szersze grono publiczności. Ti-ti-ti, kabareciarzu!
woodcock brudasy GAGAAGhahaahah
ja to w garniaku chodze na imprezy a nie k🤬a tam pojade i lakierki ujebie
tak w ogole to kto idzie sie wysrac do toia chyba hardkory
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec