Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-05, 23:11
To co zwykle ćpanie, ćpanie, ćpanie.
Zgłoś
donRafael 2013-08-05, 23:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 23:50 3
wiecie, bo wszyscy Ci negatywnie nastawieni do woodstocku tutaj, jedyną imprezę jaką mieli to spotkanie ze swoją "paczką" w wirtualnym świecie gier mmo. Sam byłem na woodzie tylko raz, nie moje klimaty (upał, muzyka). Lecz wielu znajomych lubi to i nadal jeździ. Większość ma własne firmy, więc jakoś nie są śmieciami, tak jak niektórzy tu o woodstockowiczach piszą. Ktoś kto tam nie był nie ma pojęcia nawet o czym pisze. Najlepsze w tym całym woodstocku jest to, że nie ma głupich podziałów ideologicznych. Świetne są wieczorne rozmowy przy piwku, zarówno z własną ekipą, jak i z całkiem obcymi osobami. Także woodstokowicze nie zwracajcie uwagi na tych debili, którzy się starają zaistnieć na sadisticu pisząc negatywnie o wydarzeniu na którym nigdy nawet nie byli.
Zgłoś
bazinzjozin 2013-08-05, 23:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hrodgar 2013-08-06, 0:02 2
Ludzie coście się tak uczepili tego Woodstocku?! Oceniacie całą akcje na podstawie wyrywków, zupełnie jakbyście Polskę postrzegali na podstawie jednej dzielnicy jakiegoś miasta.
Dlaczego w mediach co roku słyszymy o Woodstocku, a na przykład o Sunrise już nie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 0:03 4
Dobra koniec z tym. Kto był na woodstocku wie że to zaje*isty festiwal i ludzie. Ci którzy oglądali jedynie filmy na yt możecie wrócić do swoich gier, które wg. mnie zżerają mózgi, gdyż siedząc przez kilkanaście godzin dziennie 'naku*wiając smoka' człowiek jest niezwykle po*ebany.

btw. Jestem woodstockuwiczem który:
-studiuję kierunek techniczny
-nie palę ( na woodzie też nie paliłem)
-nie ćpię ( j.w)
-mam normalnych znajomych z którymi często się spotykam
-mam dziewczynę
-umiem się bawić (ale tam bawiłem się najlepiej)

ból dup za 3,2,1
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-06, 0:44 3
Rozumiem ludzie którzy jednocześnie jadą po imprezach typu woodstock oraz po klubach bawia sie tylko na sadisticu i w fapkomnacie
Zgłoś
boniek90_wdn 2013-08-06, 1:07
Ryby Głębinowe!
Zgłoś
Whiteroom 2013-08-06, 5:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 10:06
Zgłoś
Nocturno 2013-08-06, 15:23
konto usunięte 2013-08-06, 19:08 1
Nie chciałam tym postem pokazać jaki Woodstock jest zły. Byłam na nim dwa razy, zamierzam jechać za rok.
Po prostu zauważyłam ciekawy napis na toi toi i chciałam się podzielić ze światem czymś zabawny, a nie powodować kłótnię.

@Nocturno19
Na Woodstocku nie widziałam żadnej pary, która kopulowałaby. Woodstock to nie dom publiczny. Nie widziałam też, aby ktoś sprzedawał tabletki antykoncepcyjne i wczesnoporonne. Woodstock to nie apteka.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 19:33 1
up

ale wiesz koleś nad tobą ma poważne problemy z samym sobą, wrodzoną mitomanie, a do tego nerwicę. Co widać po jego postach.
Pisze bzdury o miejscu, którego nie widział. Każdy kto odwiedził woodstock kiedykolwiek może go tylko wyśmiać, ponieważ jego opinia oparta jest na założeniach wziętych z kosmosu.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem