Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tomilidżons1984 2025-03-10, 20:07
Co to jest "reka"?
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-10, 20:24 5
Tomilidżons1984 napisał/a:

Co to jest "reka"?

"reka" to jest ręka, jeżeli masz z tym problem, by to zajarzyć.
Nie każdy ma system operacyjny z polskimi literami, albo te litery są trudno dostępne.
Sam mam taki system i wiem ile mnie czasu kosztuje dokonywanie poprawek, by mieć polskie litery.
Zgłoś
Lukash2107 2025-03-10, 21:19 1
Już przygotowane nosze kupka kompostu do utylizacji zjeba
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2025-03-10, 21:23
Ale głupi pedalarz
Zgłoś
smc 2025-03-10, 21:27
Hard Trick!
Zgłoś
Rasley 2025-03-10, 22:45
Czy mogłby kolga powtorzyć? Rower trochę zasłonił…
Zgłoś
dwakilo 2025-03-11, 1:25
Fotopstrykacz napisał/a:

"reka" to jest ręka, jeżeli masz z tym problem, by to zajarzyć.
Nie każdy ma system operacyjny z polskimi literami, albo te litery są trudno dostępne.
Sam mam taki system i wiem ile mnie czasu kosztuje dokonywanie poprawek, by mieć polskie litery.

A tam p🤬lisz. Wirtualną klawiaturę wstawiasz na ekran i piszesz bez problemu używając myszki do wybrania znaków diakrytycznych. Pół minuty roboty.

Poza tym jeśli "reka" to to samo co ręka to "robienie komus laski" to to samo co "robienie komuś łaski" tak?

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-11, 19:52
dwakilo napisał/a:

A tam p🤬lisz. Wirtualną klawiaturę wstawiasz na ekran i piszesz bez problemu używając myszki do wybrania znaków diakrytycznych. Pół minuty roboty.
Poza tym jeśli "reka" to to samo co ręka to "robienie komus laski" to to samo co "robienie komuś łaski" tak?

Jeżeli się tak już upierasz, to Twoja racja a mój spokój i tyle w temacie.
Zgłoś
dwakilo 2025-03-11, 22:03
Fotopstrykacz napisał/a:

Jeżeli się tak już upierasz, to Twoja racja a mój spokój i tyle w temacie.

Takie są fakty. Mam nadzieję, że ułatwi Ci to pisanie w przyszłości.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-11, 22:21
Czy cie chłopie do reszty poj🤬o? Tobie się wydaje, że ja to robię od wczoraj? Pierwszy komputer miałem jak ciebie jeszcze na świecie nie było. Chyba napisałem "rożnych systemach operacyjnych". Nie każdy musi być taki rozgarnięty jak kupka śmieci i że Windows wszystko pod nosek podsunie, a bezpieczne systemy operacyjne są często niszowe.
No k🤬a mać to trzeba być ułomem, żeby klawiaturę myszą obsługiwać i się tym jeszcze chwalić.

Przyp🤬alasz się tutaj do kogoś, bo chcesz jakieś kompleksy skompensować? To idź i wypłacz się w babcinego cycka.
Jakis żul szukający poklasku za swoja "wiedzę" absolutną i dla wszystkich obowiązującą.

[ Dodano 2025-03-11, 22:24 ]
dwakilo napisał/a:

Takie są fakty. Mam nadzieję, że ułatwi Ci to pisanie w przyszłości.

Pouczanie od takiego kiepa jak ty tez możesz sobie oszczędzić szczawiku zakompleksiony.
Zgłoś
dwakilo 2025-03-12, 8:07
Fotopstrykacz napisał/a:

Czy cie chłopie do reszty poj🤬o? Tobie się wydaje, że ja to robię od wczoraj? Pierwszy komputer miałem jak ciebie jeszcze na świecie nie było. Chyba napisałem "rożnych systemach operacyjnych". Nie każdy musi być taki rozgarnięty jak kupka śmieci i że Windows wszystko pod nosek podsunie, a bezpieczne systemy operacyjne są często niszowe.
No k🤬a mać to trzeba być ułomem, żeby klawiaturę myszą obsługiwać i się tym jeszcze chwalić.
Przyp🤬alasz się tutaj do kogoś, bo chcesz jakieś kompleksy skompensować? To idź i wypłacz się w babcinego cycka.
Jakis żul szukający poklasku za swoja "wiedzę" absolutną i dla wszystkich obowiązującą.
Pouczanie od takiego kiepa jak ty tez możesz sobie oszczędzić szczawiku zakompleksiony.

Kilka dni na portalu i już fika stulejarz. Wielki komputerowiec "niszowych" systemów operacyjnych który nie potrafi znaków diakrytycznych używać. Do wyzywania przez internet pierwszy. Śmiechu warte.

podpis użytkownika

Zgłoś