Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-01-21, 16:16 55
i Fallouta 3 i Skyrima wspierała przy produkcji bethesda.ja kocham obie gry .klimat post nuklearny. a skyrima za muzykę i fantasy.

idzie robić dobre gry.zajebiste gry.call of duty przejdę w 3 godziny

- skyrima czy fallouta 3 będę przez 30 godzin

i to jest różnica....
Zgłoś
Momonti 2015-01-21, 16:34 1
Od siebie dorzucę zajebisty brak piwa.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-21, 16:37 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-21, 16:41 6
zajebiste, wole fallouta, new vegas szczególnie
Zgłoś
Kisuarf 2015-01-21, 16:46 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
asiaipiotr77 2015-01-21, 16:48
chyba zajebistą zajebistoscią a nie zajebistym zajebistoscią
Zgłoś
Tafariel 2015-01-21, 17:10
Zgłoś
robex9 2015-01-21, 17:11 2
I pomyśleć że kilku fanów gdzieś z JUESEJ robi lepsze filmy/filmiki niż pewne państwo literkę "PY" leżące europie, zamieszkana przez prawie 38,5 miliona ludzi. That's make me so sad
Zgłoś
olo1990pl 2015-01-21, 17:14
@jbone - w 30h godzin przejdziesz, ale jedynie główny wątek.

Ja trzeci raz gram w Skyrima i jak na razie po 30h mam co prawda 50 level, 4 legendarne umiejętności i wiele innych na 80-100 (oprócz magicznych), ale nie wyszedłem poza Białą Grań, Riften i Windhelm oraz umiem tylko Fus z krzyków.

Tak samo jest w Falloucie, chociaż New Vegas według mnie nie umywa się do 3 (NV wyprodukował Obsidian, który wcześniej był studiem robiącym sequele dla BioWare i na koncie ma tylko jedną autorską grę - Alpha Protocol, nota bene fajną, ale mocno niedocenioną). No i według mnie lepsze levelowanie jest jednak w Falloucie z normalnym EXP zamiast rozwijaniem się jedynie przez używanie umiejętności. W TES VI i/lub Fallout 4 powinni połączyć to jakoś.

A by nie było offtopa - filmik fajny i powinien być ciąg dalszy jak walczą ze smokiem i np. szponami śmierci.
Zgłoś
Rubaszny 2015-01-21, 17:46 1
fallout 3 i new vegas są do dupy... Fallout 1 i 2 coś wspaniałego

Chce mieć Pip- Boya !!!
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-21, 17:52 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-21, 17:54 7
Coś słaby ten dohavkin, jak tylko pierwszy krzyk zna. Zatrzymanie czasu, eteryczność, tornado i zamrożenie zmieniłyby wynik pojedynku. Też czekam na część 2- dohavkin w daedrycznym pancerzu a człowiek z krypty w pancerzu Enklawy i z plazmówką
Zgłoś
jurijdawidow 2015-01-21, 17:55
New Vegas nawet niezłe, ale brakowało klimatu z poprzednich części. Jeśli nie miał ktoś wcześniej styczności z cyklem to proponuję Tactics. Będziecie zadowoleni:)
Co do Skyrima jak się zacznie grać, to odchodzisz po 2 tygodniach. Trwają prace nad zrobieniem Morrowinda na silniku Skyrima. Nie mogę się doczekać.
A filmik po prostu świetny i poprzez małe smaczki świetnie oddaje klimat obu produkcji

Pietras- Tornado bylo na samym początku
Zgłoś
Momonti 2015-01-21, 18:14
@hackering
Mylisz się mam, ale na tak zajebiste opisy jak ten tu do zajebistego filmiku to mi zajebiście szkoda słów. Nadal zajebisty brak piwa, mimo iż filmik zacny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem