👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja wiem czy taki faszystowski... to powitanie, tak jak sama swastyka jest znacznie starsza niż poczynania Hitlera.
"Faszystowski gest na uroczystościach na Górze Świętej Anny"
tys jest normalnie faszystowski geniusz!
tys jest normalnie faszystowski geniusz!

1:21 - myślałem że idzie do mnie SMS z promocją że wygrałem 30000pln, a tu dupa, rozczarowałem się

Jeżeli ktoś wykonuje salut rzymski w Polsce, to na co liczy? Nie wiem jak pozostałe 38 milionów Polaków, ale moim pierwszy skojarzeniem nie jest Juliusz Cezar z dupą w siodle, patrzący na swoje imperium...
Gszysztow@
Taa,a widząc Kozakiewicza w 1980 wszyscy myśleli, że go skurcz złapał
Taa,a widząc Kozakiewicza w 1980 wszyscy myśleli, że go skurcz złapał

Zgodnie z Waszym rozumowaniem to powinniśmy Romana Dmowskiego i cały przedwojenny ONR okrzyknąć faszystowskim i wymazać z książek od historii za ten gest! :||||||

W polskim wojsku tak się nie oddaje czci poległym. W Polsce należy salutować po polsku. Jutro 11 listopada, pamiętamy...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie