Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam na wypowiedz pana od motop🤬deczek
z aktualizacji można wyczytać, że nie prawdopodobne a konkretnie.
Cóż... sport to zdrowie
no niestety po karierze... ;|
Zgilotynowany rdzeń na wysokości kręgów C6 i C7 (odcinek szyjny). Jeżeli przeżyje nocną operację, to do końca życia na wózku.
Pozdrawiam, kibic speedway'a.
A gdzie była dmuchana banda?
Zabezpieczenie konkretne. Powinni postawić betonowe mury z wystającymi bolcami... co za idioci.
szkoda człowieka. to powinno spotykać podludzi typu PatrolZG.
1. Zabezpieczenie zajebiste, szacunek k🤬a dla organizatorów
2. Szkoda gościa..
konto usunięte
2015-08-24, 2:43
Ty debilu obsrany Miles87. Wypadek miał miejsce na moim torze w barwach mojego klubu. Ty jesteś zwykłym podczłowiekiem, ten idiota Miles87 napisał mi priv, że gość który wbił siekiere w głowę 10latki zasługuje na życie. Ty lewacka prostytutko mam nadzieję że ciebie spotka siekiera wbita w twój pusty łeb ty zgnojały debilu.
konto usunięte
2015-08-24, 3:06
"Nie ma, że boli. Falubaz do końca Leszno p🤬li!" ^ ^
konto usunięte
2015-08-24, 4:11
Domyślam się, że pisząc "fatalny" miałeś na myśli "śmiertelny"...
na każdym torze na prostych nie ma dmuchanych band, tylko na łukach
Teraz będzie do końca życia myślał czy gdyby nie wybrał sobie nr 13 to by nadal był sprawny. Niby człowiek nie wierzy w zabobony ale i tak będzie go to męczyło.
Mi go nie szkoda. Shit happens. Żołnierz może zginąć na wojnie, policjant dostać w ryj od jakiegoś pijaczka, złodziej kosę od właściciela domu a żużlowiec może się rozj🤬 o bandę. Sami sobie takie życie wybrali razem z całym ryzykiem jakie ze sobą niesie.
Gdyby dmuchane bandy były montowane również na prostych, to wypadków śmiertelnych mogłoby być wiele więcej. Zahaczenie o taką bandę hakiem spod prawej nogi przy wejściu w łuk, gdzie prędkość jest największa to pewny konkretny dzwon. Wtedy jeszcze pozostaje nadzieja, żeby ci z tyłu cię nie rozjechali