Główna Poczekalnia (8) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
FC Kopenhaga
ronnie194m • 2013-08-31, 20:38
Klub FC Kopenhaga wywołał burzę wśród kibiców. Uczestnik Ligi Mistrzów nie zamierza sprzedawać biletów kibicom, którzy nie mają duńskich nazwisk.

Sprzedaży biletów na mecze LM odmówiono ze względów bezpieczeństwa.

Atila Momeni, 24-letni Irańczyk, który urodził się i dorastał w Kopenhadze, jest oburzony postępowaniem klubu: "Po zakupie biletów na wszystkie trzy meczem domowe, pieniądze zostały pobrane z mojego konta. Otrzymałem później e-mail, że ze względów bezpieczeństwa moja rezerwacja została anulowana. Czuję się dyskryminowany. Często padamy w Danii ofiarami rasizmu, ale nigdy nie spodziewałem się, że to przeniesie się do futbolu. Nie ma wytłumaczenia na takie zachowania. UEFA powinna coś z tym zrobić! "

FC Kopenhaga zagra w grupie z Realem Madryt, Juventusem Turyn oraz Galatasaray.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Vof 2013-08-31, 20:44 44
Jakiś dobry znak
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 21:40 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 22:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Vuko 2013-08-31, 23:37 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-01, 11:30
widać duńczyki to bardzo rozsądny naród , uczmy sie od nich
Zgłoś
joystik1337 2013-09-01, 12:16 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-01, 12:16
Zgłoś
KrisCFC 2013-09-01, 12:18
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-09-01, 12:33
Zimny Carlsberg dla Duńczyków!
Zgłoś
GranatPL 2013-09-01, 12:44
No proszę, Duńczycy juz się nauczyli jak sobie radzić z problemem. Czekamy na kolejnych
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-01, 13:08 1
"Arabowie są z Arabii Saudyjskiej, a ja jestem z Pakistanu/Iranu/Syrii". Wychodzi na to, że też powinniśmy się obrażać za nazwanie Nas Polaków Słowianami, bo przecież nie jesteśmy ze Słowenii (tak, ja znam różnicę, brudasy jej nie rozumieją).

W Pakistanie i Iranie prawie nie ma Arabów, są Persowie, Pendżabczycy, Paszto, Urdu. Wychodzi na to, że powinniśmy się obrażać za nazywanie nas ugro-finami.

Do kuchni. Bo na zdobywanie wiedzy już za późno.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-01, 13:44
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-01, 13:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-01, 14:11
Już dostali karę od UEFA, do tego będą musieli przeprosić kibiców i zdymisjonować osobę odpowiedzialną za tę skandaliczną decyzję. Jeśli Dunom wydaje się, że będą się szarogęsić w Danii, to im się wydaje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem