📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:11

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Critical_Mass napisał/a:
ruskie gówno na bank już nawozi ziemie Zełenskiemu
tak tak bo ukraina podobno moskwę już podbija
Pedalarz niezła qrwa. Kopnął w lusterko a za to wybija się żeby i łamie szczękę w conajmniej trzech miejscach
Kurczę, liczyłem trochę na to ze pedalarz skończy na ziemi, sam się o to prosił jak napieprzal w drzwi
Kierowca powinien mu po kołach trochę poskakać, skoro rower już leży.. w najlepszym wypadku centrowanie, w najgorszym - nowe koła, które też tanie nie są.
Wejherowo przy tym stanie umysłu się chowa. Oni tam wszyscy mają zryte berety.
kokogrom napisał/a:
na wojnie pierwsza umiera prawda
kokogrom napisał/a:
Onuca Alert

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie