📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

@vedkonner, po pierwsze popraw sobie wiek w profilu bo nie wierzę żeby facet w wieku 22 lat tak podniecał się grą komputerową. Po drugie wyjdź czasami do prawdziwych ludzi bo twoimi postami pokazujesz typowego nerda komputerowego, który jedyny kontakt z rzeczywistością ma przez komputer.
UP, jednak jesteś nerdem. Jest pierdylion gier i nikt się tak nie podnieca. A że jest to nowe gta, to nie jest jakimś nadzwyczajnym powodem żeby robić na sadolu forum o gta.

Ja tam się nie mogę doczekać na wersją blaszakową
A konsoli nie kupię z powodów światopoglądowych - tylko otwarta architektura, zapewnia wysoki poziom rozrywki

A konsoli nie kupię z powodów światopoglądowych - tylko otwarta architektura, zapewnia wysoki poziom rozrywki

SQT napisał/a:
UP, jednak jesteś nerdem. Jest pierdylion gier i nikt się tak nie podnieca. A że jest to nowe gta, to nie jest jakimś nadzwyczajnym powodem żeby robić na sadolu forum o gta.
Czyli co, jak ktoś marnuje kilka godzin kilka godzin łażąc od strony do strony jadąc po głupiej gierce to jest spoko, ale jak taki Ved napisze komentarz na sadolu w cztery minuty to ma oczy wyjarane od monitora?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie