Już tłumaczę. gta to seria towarzysząca mi przez całe życie. SA było najlepszą grą na świecie, zaraz po morrowindzie. grafika nie jest ważna, ważny jest klimat gry a gta ma dość specyficzny. SA w 2004 było "czymś", każda kolejna część przypomina mi dzieciństwo, może gtaV to gówno dla dwunastolatków, ale z pewnością to więcej niż tylko gra dla troche starszych : )
Masz racje. Miało klimat, ale to było w 2004 roku i nie widze powodu, żeby podniecać się tym samym, ale z lepszą grafiką...
toś doj🤬.. xboxa 360 kupisz za 300 zł. Poza tym p🤬lenie że PC jest dla biedaków jest nieźle poj🤬e. Konsole kupujesz raz za 1500 zł (już licząc że ktoś kupił ją jakieś 5 lat temu) i masz spokój, co prawda dostajesz na nią pół produkty ale grasz. C🤬j że co jakiś czas w masz spadki do paru fps i ogólnie 3/4 gier chodzi w 30 fpsach, bądź co bądź wymuszonych 60, które nijak mają się do prawdziwych 60 fps.ich na konsolę albo grę
![]()
Ja swoje ps3 kupiłem jakoś pól roku po premierze za 1799zł, do dziś sobie leży, ale gram na tym jedynie w FIFE, bijatyki czy jakieś exy. Wszystkie gry multiplatformowe odpalam na PC, bo po prostu jak gra oferuje mi lepszą grafikę na PC niż na konsoli to dlaczego miałbym z niej nie skorzystać? Jedna z gier multiplatformowych jaką kupiłem na konsole był skyrim. Grę skończyłem po około 50 godzinach i poszła w kąt, w tego samego Skyrima na PC mam naj🤬e na steamie 356 godzin, a to dzięki modom i ogólnie wygodą rozgrywki.
Tak samo te GTA V, mógłbym kupić na konsole ale po co mam wydawać 200 zł na półprodukt, skoro za parę miesięcy dostane to samo w dużo lepszej oprawie i ogólnie poprawioną grę? I wierzcie mi, do tego wcale nie potrzeba jakiegoś super mocnego PC. Zestaw złożony z głową można mieć już nawet za 2500zł, który pociągnie wszystkie gry na najwyższych detalach. Ważne jest złożenie PC samemu, a nie kupowanie super ultra mega gamer FX 8 rdzeni razem 50ghz i super ultra wydajna grafika 3d GT620 4gb itd.

Biorąc pod uwagę fakt że nie znałeś imienia jednego z głównych bohaterów gry, stwierdzam że w nią nawet nie grałeś, a tak po niej jedziesz. Płacą ci za to czy jaki c🤬j? Zgadzam się, ten cały "hype" trochę robi się nudny, ale to nie znaczy że piątka jest gównianą grą.
@vedkonner, po pierwsze popraw sobie wiek w profilu bo nie wierzę żeby facet w wieku 22 lat tak podniecał się grą komputerową. Po drugie wyjdź czasami do prawdziwych ludzi bo twoimi postami pokazujesz typowego nerda komputerowego, który jedyny kontakt z rzeczywistością ma przez komputer.
Jestem 17sto letnim gówniarzem, ale nie poprawię, bo za bardzo lubię przeglądać flaczki na hardzie.

Nie jestem żadnym j🤬ym nerdem dla twojej wiadomości, nie jaram się tą grą (po prostu mi się podoba), tylko wk🤬iają mnie debile próbujący na siłe zabłysnąć, waląc pseudo mądrości z koziego odbytu na portalu internetowym.
A znajomych, powietrza, ruchu, picia i jarania mi nie brakuje, so gtfo.

A konsoli nie kupię z powodów światopoglądowych - tylko otwarta architektura, zapewnia wysoki poziom rozrywki

UP, jednak jesteś nerdem. Jest pierdylion gier i nikt się tak nie podnieca. A że jest to nowe gta, to nie jest jakimś nadzwyczajnym powodem żeby robić na sadolu forum o gta.
Czyli co, jak ktoś marnuje kilka godzin kilka godzin łażąc od strony do strony jadąc po głupiej gierce to jest spoko, ale jak taki Ved napisze komentarz na sadolu w cztery minuty to ma oczy wyjarane od monitora?