👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeszedlem gtav i az smutlem, ma taka wciagajaca fabule. Grafika jest duzo lepsza niz w gta IV na PC nawet. Mafia II tez siada przy tej odslonie gta. Dialogi sa przedewszystkim zajebiste, cala fabula jest mega i ten ktory nie zagra moze hejtowac, ale gdyby nawet z takim pesymistycznym nastawieniem dostal konsole i gre na tydzien, daje sobie reke uciac ze z zaciekawieniem by usiadl, przeszedl gre, a potem pisalby to samo co ja w tej chwili, zachwalajac gre. A co do wciskania gry, mysle, ze ludzie ktorzy wczesniej nie zagrali w GTA to po prostu jej nie kupili (badz w znikomym stopniu), ja jestem z gta od gta london, az do teraz i z czystej ciekawosci kupilem gre i jestem zdania ze sukcen tej odslony nie jest zadzwieczany marketinkowi, a fanom serii.

Najbardziej mnie rozwala ta spina konsolowcow na temat tego ze oni maja, a my nie... haha. Czy ktos z was darl lacha kiedy wychodzilo diablo 3, albo ostatni wiedzmin? Koniec koncow ja dostaniemy, z lepsza grafika i bez autoaimu dla uposledzonych ruchowo. Pozdrawiam serdecznie brac konsolowa:P
diablo 3 to najwieksza porazka swiata wiec nie wiem czym sie tu jarac
maszynka do pieniazkow blizzarda chyba ze ktos lubi przejsc gre w 5h a pozniej klepac to samo jeszcze 40 razy w nowych ciuszkach
maszynka do pieniazkow blizzarda chyba ze ktos lubi przejsc gre w 5h a pozniej klepac to samo jeszcze 40 razy w nowych ciuszkach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie