👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam wszystkie postacie tak zajebiście chodzą? Czy tylko czarne postacie?

to jest cwiczenie na rozciagniecie miednicy, to co Ty nazywasz chodem

@Fire_Penguin
Bo to GTA,ludzie spuszczaja sie na sama mysl gdy to slysza
Bo to GTA,ludzie spuszczaja sie na sama mysl gdy to slysza

Też nie rozumiem ale dla mnie to dobry przykład jak można sprzedać gówno w ogromnych nakładach.
Niestety to już nie to samo co GTA 3 i Vice City nie wspominając o wersjach 2D.
Niestety to już nie to samo co GTA 3 i Vice City nie wspominając o wersjach 2D.

@Fire_Penguin
Grafika nie jest lepsza bo gra wyszła na konsole (te same co Mafia II) Wersja na kompa pewnie będzie miała lepszą.
Grafika nie jest lepsza bo gra wyszła na konsole (te same co Mafia II) Wersja na kompa pewnie będzie miała lepszą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie