👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widać ból dupy najsilniej objawia się u tych, którzy w grę i tak nie zamierzali grać i muszą wyszukiwać powodów dlaczego jest zła. No cóż - bad news - giera mocno daje rady, ale o tym się dowiecie pewnie na za pół roku jak zawita na piecach.
A co do Trevora to +1 do fanklubu, najlepszy bohater w całym universum.
A co do Trevora to +1 do fanklubu, najlepszy bohater w całym universum.

Fire_Penguin
dzieciaku ,pozebraj u starych na konsole i zagraj dupku
wtedy sie wypowiesz
teraz twoje zdanie o czyms co nie grales jest tak samo warte jak o bzykaniu babki,tylko teoria
zal ci dupe sciska hejterze i tyle
zanim gnoju zagrasz w gta V,ja bede konczyl gta 7
i tyle zakompllaksiony szczylu
wtedy sie wypowiesz
teraz twoje zdanie o czyms co nie grales jest tak samo warte jak o bzykaniu babki,tylko teoria
nielogiczny napisał/a:
wtedy sie wypowiesz
I kto tu ma kompleksy? Biją Cię w gimnazjum, że tak się podniecasz?

Fire_Penguin napisał/a:
Dobra, mistrzu. Pokaż mi grę z lepszą grafiką i WIĘKSZYM światem? Czekam.
Pewny jesteś? A w co grałeś? W RDR i GTA IV?![]()
Cytat:
nie mozna oczekiwac ze gra odgrzewana 10 razy znow cie zaskoczy jak przejscie z GTA do GTA 3 (w 3d)
Raczej chodzi o to, że niczym nie zaskoczyli i jest to następna gra z serii GTA (większy świat, troszkę lepsza grafika i parę innych spraw) a zaś niektórzy tutaj podniecają się tą grą jakby nie wiadomo co świetnego wprowadzała.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie