📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

No, ale że nie nazwała go incelem, albo nie zrobiła klasycznego "shepeatingu" czyli powtórzenia jego odpowiedzi oburzonym tonem?
"- Uważam, że tak.
- Uważam, że tak?"
"- Uważam, że tak.
- Uważam, że tak?"
Ja jestem jak najbardziej za tym by tylko kobiety się biły. Albo by się zgubiły, nie ogarneły sprzętu, same się postrzeliły....
I by było tyle po wojnie
Kurtyna problem wojen rozwiązany
I by było tyle po wojnie
Kurtyna problem wojen rozwiązany
AleksanderKuszeta napisał/a:
jedna baba
Póki nie rodzą dzieci - nie mają wartości, więc niech umilaja wieczory żołnierzom w koszarach.
[ Dodano 2025-05-13, 00:37 ]
killua napisał/a:
nie powinny iść na front

zn506 napisał/a:
Póki nie rodzą dzieci - nie mają wartości, więc niech umilaja wieczory żołnierzom w koszarach.
no ok. jak deklaruje ze nie chce dzieci to tak. kobieta ma wieksza wartosc rozrodcza niz mezczyzna.
Każda zdroworozsądkowa osoba w razie wojny powinna brać nogi za pas i uciekać. Od urodzenia człowiek jest wykorzystywany – przez państwo, polityków i innych wokół. Pracuje ciężko, oddając 90% swojej wypłaty w podatkach, opłatach i innych daninach.
W przypadku wojny większość ludzi stanie się mięsem armatnim, jeśli nie mają żadnych umiejętności bojowych ani pozycji w wojsku. Ci, którzy mają „plecy”, znikną za granicą w pół godziny.
Oczywiście znajdą się tacy, którzy będą siłą zatrzymywać innych, a nawet zabijać i podciagac pod tzw dezercję – tylko po to, by samemu nie iść na front. Do realizacji takich działań zaangażowane będą służby takie jak wojsko, policja, straż miejska czy straż graniczna.
W przypadku wojny większość ludzi stanie się mięsem armatnim, jeśli nie mają żadnych umiejętności bojowych ani pozycji w wojsku. Ci, którzy mają „plecy”, znikną za granicą w pół godziny.
Oczywiście znajdą się tacy, którzy będą siłą zatrzymywać innych, a nawet zabijać i podciagac pod tzw dezercję – tylko po to, by samemu nie iść na front. Do realizacji takich działań zaangażowane będą służby takie jak wojsko, policja, straż miejska czy straż graniczna.
slaveyy napisał/a:
Nie tylko przy orzeczeniu rozwodu z winy męża, również gdy jest bez winy małżonków.
Rzadko spotykane, a ja nie znam takich przypadków
zxc1234 napisał/a:
@:
ona ma karabin strzelajacy ... a , sam zobacz
Dzięki, że ja nie muszę udowadniać tej głupoty!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie