Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Plodus 2025-05-12, 16:39
No, ale że nie nazwała go incelem, albo nie zrobiła klasycznego "shepeatingu" czyli powtórzenia jego odpowiedzi oburzonym tonem?
"- Uważam, że tak.
- Uważam, że tak?"
Zgłoś
kietlak 2025-05-12, 19:11
na kolana tylko i do czyszczenia bagnetu wiec sie przydadza
Zgłoś
Kidl3r 2025-05-12, 19:21
Ja jestem jak najbardziej za tym by tylko kobiety się biły. Albo by się zgubiły, nie ogarneły sprzętu, same się postrzeliły....

I by było tyle po wojnie

Kurtyna problem wojen rozwiązany

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
Shadowrun 2025-05-12, 19:45
Co tu wybrać?😂

Zgłoś
Sutonixxx 2025-05-12, 21:06
Panie Redaktorze, zaimponiłeś mi, bravo!!!!
Zgłoś
zn506 2025-05-13, 0:33
AleksanderKuszeta napisał/a:

jedna baba

Póki nie rodzą dzieci - nie mają wartości, więc niech umilaja wieczory żołnierzom w koszarach.

[ Dodano 2025-05-13, 00:37 ]
killua napisał/a:

nie powinny iść na front

Zgłoś
killua 2025-05-13, 10:31
zn506 napisał/a:

Póki nie rodzą dzieci - nie mają wartości, więc niech umilaja wieczory żołnierzom w koszarach.

no ok. jak deklaruje ze nie chce dzieci to tak. kobieta ma wieksza wartosc rozrodcza niz mezczyzna.
Zgłoś
Jymius 2025-05-13, 13:46 1
Każda zdroworozsądkowa osoba w razie wojny powinna brać nogi za pas i uciekać. Od urodzenia człowiek jest wykorzystywany – przez państwo, polityków i innych wokół. Pracuje ciężko, oddając 90% swojej wypłaty w podatkach, opłatach i innych daninach.

W przypadku wojny większość ludzi stanie się mięsem armatnim, jeśli nie mają żadnych umiejętności bojowych ani pozycji w wojsku. Ci, którzy mają „plecy”, znikną za granicą w pół godziny.

Oczywiście znajdą się tacy, którzy będą siłą zatrzymywać innych, a nawet zabijać i podciagac pod tzw dezercję – tylko po to, by samemu nie iść na front. Do realizacji takich działań zaangażowane będą służby takie jak wojsko, policja, straż miejska czy straż graniczna.
Zgłoś
darek1234 2025-05-13, 19:10
slaveyy napisał/a:

Nie tylko przy orzeczeniu rozwodu z winy męża, również gdy jest bez winy małżonków.

Rzadko spotykane, a ja nie znam takich przypadków
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-05-13, 19:30
zxc1234 napisał/a:

@:
ona ma karabin strzelajacy ... a , sam zobacz

Dzięki, że ja nie muszę udowadniać tej głupoty!
Zgłoś
zn506 2025-05-13, 20:10
Jymius napisał/a:

wojny powinna brać nogi za pas i uciekać

Jak niewielu ludzi dostrzega ten paradoks - obecnie musimy zapewnić Murzynowi mieszkanie, wikt i opierunek tylko na podstawie jego oświadczenia, że w Kamerunie grozi mu śmierć bo jest np. gejem. Lewactwo drze się że to jego prawo człowieka - by ciągnąć socjal a my mamy zap🤬lać na niego.

Jego sytuacja jest wnikliwie badana przez julki z ministerstwa, pisane są protokoły, raporty - by zwykle udowodnić, że odesłanie go do Kamerunu to niebezpieczeństwo dla niego (zwykle wyimaginowane)

Jednak gdy wybuchnie wojna - nikt się nie będzie przejmował - że nam grozi całkiem realna śmierć. Murzyni będa mogli uciec za granicę i się ratować. Polacy natomiast nie będa mogli uciec.
Zgłoś
zxc1234 2025-05-13, 22:11
@Jarek_Wielki:

jest potencjał na epicką scene lepsza niz ostrzal w zombie strippers
trza by tylko zmontowac tasmowo zasilany km na gumowe k🤬sy, kobita jest na tyle duza ze utrzyma taka 'broń'

Jymius napisał/a:

Oczywiście znajdą się tacy, którzy będą siłą zatrzymywać innych, a nawet zabijać i podciagac pod tzw dezercję – tylko po to, by samemu nie iść na front. Do realizacji takich działań zaangażowane będą służby takie jak wojsko, policja, straż miejska czy straż graniczna.

sadistic.pl/zabojstwo-w-odessie-vt607229.htm

a byl u wschodnich sasiadow taki cwaniak..
Zgłoś
Tofik55 2025-05-15, 18:30
zrobimy z Braunem oddziały zaporowe i każdemu dezerterowi co nie chce walczyć kula w łeb !!!!pacyfizmu się lewakom zachciewaXD
Zgłoś
MammaMia 2025-05-16, 15:53
Ojczyzna mi nic nie dała. Wygnała mnie z kraju za chlebem. Zniszczyła marzenia i szanse na lepsze jutro. Władza postępowała ze mną w sposób niezgodny z prawem.
Ja mam ginąc za tych debili którzy sami będą "rządem na uchodztwie"? P🤬le to. Zaorać i posadzić kartoszki albo kartofle.
Zgłoś