📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Według kobiet równouprawnienie jest wtedy, gdy biorą to, co im pasuje, a co nie, to nie mieści się w rubryka...
Niewiem ale chyba mamy inna przeglądarkę, jak wpisuje hasło wojna to jakoś mi nie podpowiada 🤔

slupczanin napisał/a:
Niewiem ale chyba mamy inna przeglądarkę, jak wpisuje hasło wojna to jakoś mi nie podpowiada 🤔
pewnie o to jej chodzi (na samym dole):

Feminizm też się kończy, jak trzeba wynieść fortepian na szóste piętro bez windy.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Według kobiet równouprawnienie jest wtedy, gdy biorą to, co im pasuje, a co nie, to nie mieści się w rubryka...
Jak mówi popularne hasło, równouprawnienie kończy się, kiedy trzeba wnieść pralkę.
Równouprawnienie się kończy z momentem rozwodu zwłaszcza gdy sędzią jest kobieta
Dał byś kobiecie karabin? I wytłumaczyć jeszcze trzeba że to nie odkurzacz
Prawo do głosu w wyborach powszechnych, tylko tym co zobowiążą się do pójścia na front (bez względu na płeć)w razie konfliktu i kobietom co urodziły przynajmniej 3 dzieci i wychowały je w sposób należyty a nie oddały do bidula. Mielibyśmy żołnierzy którzy byli by przekonani do słuszności sprawy której bronią.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie