podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
A wgl to rozumiem, że to autko to jakieś super ekstra?
Pardąsik za nieznajomość 😔
Ale nie, strefa zgniotu, napinacze pasów, poduszki powietrzne, wzmocnienia, inne gówna, żeby ćwierćinteligenta utrzymać przy życiu.
A wgl to rozumiem, że to autko to jakieś super ekstra?
Pardąsik za nieznajomość 😔
otomoto.pl/osobowe/oferta/ferrari-296-gtb-296-gtb-official-ferrari-dea...
Wyższa klasa średnia.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Na początku 2008 r. Maciej Zientarski (syn starego Zientarskiego) rozj🤬 Ferrari 360 Modena w Warszawie, doprowadził do... po prostu rozj🤬 Ferrari, w którym zginął jego kochanek, Jarosław Zabiega. On sam nigdy nie wrócił do pełnej sprawności. bo nigdy nie był w pełni sprawny...Teraz stanowczo apeluje oglądajcie moje filmiki na YT...

podpis użytkownika
Na początku 2008 r. Maciej Zientarski (syn starego Zientarskiego) rozj🤬 Ferrari 360 Modena w Warszawie, doprowadził do... po prostu rozj🤬 Ferrari, w którym zginął jego kochanek, Jarosław Zabiega. On sam nigdy nie wrócił do pełnej sprawności. bo nigdy nie był w pełni sprawny...Teraz stanowczo apeluje oglądajcie moje filmiki na YT...
W miejscu wypadku była poprzeczna nierówność. Sprawą oczywistą jest że przekroczyli dopuszczalną ale jaka tam musiała być hopka że poderwało Ferrari w powietrze prosto w filar nawet sobie nie mogę wyobrazić. Zajebisty pech bo człowiek nie raz przekroczył prędkość...
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaWyższa klasa średnia.
A gdzie tam. Rupieć, tylko drogi. Ani wygodne, ani bezpiecznie, ani mało awaryjne, ani ładne, nawet osiągi w porównaniu do byle elektryka marne.
Na początku 2008 r. Maciej Zientarski (syn starego Zientarskiego) rozj🤬 Ferrari 360 Modena w Warszawie, doprowadził do... po prostu rozj🤬 Ferrari, w którym zginął jego kochanek, Jarosław Zabiega. On sam nigdy nie wrócił do pełnej sprawności. bo nigdy nie był w pełni sprawny...Teraz stanowczo apeluje oglądajcie moje filmiki na YT...
KOCHANEK? Facet miał żony i dzieci.
To nie znaczy że nie był pedałem
Wiesz skąd się biorą dzieci? Bocian "przynosi" najpierw dupczy i jest...