Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

W Starej Wsi w gminie Limanowa (woj. małopolskie) doszło do strzelaniny – nie żyją 26-letnia kobieta i 31-letni mężczyzna, jedna osoba (kobieta) jest ranna.

57-letni sprawca uciekł w kierunku lasu i prawdopodobnie wciąż jest uzbrojony. Trwa obława.

Patrząc na karabin to myśliwy, albo kłusownik na moje.

Zmieniono 3 razy Zgłoś
JoSeed 2025-06-27, 19:11 3
Mietek7567 napisał/a:

Gardzenie tą formacją nie zmienia faktu, że płacę na nią podatki i ma zastany obowiązek wykonywać swoje obowiązki.

Taka nasza polska mentalność. Wszystkim i wszystkimi gardzimy...

[ Dodano 2025-06-27, 19:12 ]
Driver19cm napisał/a:

Nasz sadolowy bystrzak

Driverze, wyspałam się po nocnym dyżurze
Zgłoś
birddog102 2025-06-27, 19:14 7
Wygląda na jakiś .22lr
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-27, 19:17 2
JoSeed napisał/a:

Driverze, wyspałam się po nocnym dyżurze

Uuuu. Ja mam to szczęście, że dwa tygodnie urlopu, więc o pracy nie myślę 😉

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Jasiek93 2025-06-27, 19:20
Jak taki gieroj to po c🤬j sp🤬alał do lasu. Pomału robi się jak w hameryce
Zgłoś
Przemysław2277 2025-06-27, 19:22
lysymisio6969 napisał/a:

może kolekcjoner albo sportowiec albo komuś zajumał brońkę.. w każdym razie wygląda na myśliwską, jakiś mniejszy kaliber na sarnę..

To jest kbks.
Zgłoś
ROMANCEF1111 2025-06-27, 19:41
Jakiej strzelaniny barany
Zgłoś
~mg_schutze 2025-06-27, 19:50 3
Nie miał kwitów.

Zgłoś
Lololoney 2025-06-27, 19:50 1
mg_schutze napisał/a:

Patrząc na karabin

wydarzenia.interia.pl/malopolskie/news-prokuratura-zabrala-glos-po-zbr...
"Prokuratura ujawniła, że 57-letni podejrzany strzelał z pistoletu"
Wygląda na to, że do wyj🤬ia...
Zgłoś
darek1234 2025-06-27, 19:52 5
Chciał zaj🤬 teściową, ale mu się nie udało. Ot, pech
Zgłoś
~mg_schutze 2025-06-27, 19:56 2
Lololoney napisał/a:

"Prokuratura ujawniła, że 57-letni podejrzany strzelał z "
Wygląda na to, że do wyj🤬ia...

A to nie mógł strzelać z pistoletu, a potem z karabinu?
Zgłoś
KobraPan 2025-06-27, 19:57 20
JoSeed napisał/a:

I taka jest kwintesencja wszelkiej pogardy dla policji... jak trwoga to do Boga, mawiala moja Babcia
Taki trochę Jaworek bis...

P🤬lisz jak potłuczona.
Pogarda tak ale nie dla "policjantów" ale dla bandytów, złodziei, morderców i przestępców w mundurach.
Pogarda dla zabójcy i zabójców Przemka Czai, Michała Sylwestruka, Igora Stachowiaka i tysięcy innych ofiar policyjnej patologii wysługującej się rządzącym jak podczas Marszu Niepodległości 2012-2014 czy... gazujących w tym tygodniu wolontariuszy zawracających spowrotem do Niemiec nielegalnych imigrantów przywiezionych bezprawnie przez niemiecką policję.
To nie policjanci bo policjanci przysięgali bronić prawa i służyć obywatelom choćby za cenę zdrowie i życia, bi za to im płacimy.
A tamci to zwykłe sprzedajne k🤬y w policyjnych mundurach bez czci, honoru i godności.
Na szacunek to trzeba sobie zasłużyć i jeźeli ktoś zachowuje się jak zomowiec za komuny to chyba oczywiste jest że na szacunek liczyć nie powinien.
Zgłoś
JoSeed 2025-06-27, 19:59
KobraPan napisał/a:

P🤬lisz jak potłuczona.
Pogarda tak ale nie dla "policjantów" ale dla bandytów, złodziei, morderców i przestępców w mundurach.
Pogarda dla zabójcy i zabójców Przemka Czai, Michała Sylwestruka, Igora Stachowiaka i tysięcy innych ofiar policyjnej patologii wysługującej się rządzącym jak podczas Marszu Niepodległości 2012-2014 czy... gazujących w tym tygodniu wolontariuszy zawracających spowrotem do Niemiec nielegalnych imigrantów przywiezionych bezprawnie przez niemiecką policję.
To nie policjanci bo policjanci przysięgali bronić prawa i służyć obywatelom choćby za cenę zdrowie i życia, bi za to im płacimy.
A tamci to zwykłe sprzedajne k🤬y w policyjnych mundurach bez czci, honoru i godności.
Na szacunek to trzeba sobie zasłużyć i jeźeli ktoś zachowuje się jak zomowiec za komuny to chyba oczywiste jest że na szacunek liczyć nie powinien.

Ależ oczywiście, zgadzam się. W każdym fachu są ludzie i śmieci.
Zgłoś
djoshin 2025-06-27, 20:01 1
Podobny do mafiozy Dziada
Zgłoś
Tust 2025-06-27, 20:06 3
Dzisiaj premiera Squid game 3. Typ chciał zagrać widocznie w swoją grę. Dwójka graczy wyeliminowana.
Zgłoś
Latissimus 2025-06-27, 20:13 5
Teściowa to bym zrozumiał, ale córka? Chłop jebniety.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie