Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

W Starej Wsi w gminie Limanowa (woj. małopolskie) doszło do strzelaniny – nie żyją 26-letnia kobieta i 31-letni mężczyzna, jedna osoba (kobieta) jest ranna.

57-letni sprawca uciekł w kierunku lasu i prawdopodobnie wciąż jest uzbrojony. Trwa obława.

Patrząc na karabin to myśliwy, albo kłusownik na moje.

Zmieniono 3 razy Zgłoś
MorroRex 2025-06-27, 20:13 8
JoSeed napisał/a:

I taka jest kwintesencja wszelkiej pogardy dla policji... jak trwoga to do Boga, mawiala moja Babcia
Taki trochę Jaworek bis...

Żadna kwintesencja. Jak by był łatwiejszy dostęp do broni to ten koleś co krzyczy "dzwoń na pały" by go zastrzelił i nie byłoby tematu. Nawet w USA najwięcej takich akcji jest w miastach albo campusach gdzie posiadanie broni jest zakazane.
Zgłoś
teracki675 2025-06-27, 20:13 1
specjal01 napisał/a:

Ten superman z kamerą to go atakuje czy ucieka?
Gdyby społeczeństwo było przeszkolone i uzbrojone to typ by nie uciekł, bo by go odj🤬i na miejscu...

twoją matkę tez

podpis użytkownika

won z debilami
Zgłoś
MysteryMan 2025-06-27, 20:14
kalnex napisał/a:

Jednak on istnieje

K🤬a fajna nuta
Zgłoś
Bluxii 2025-06-27, 20:16
Dziś rano dostałem alert o tym gościu było napisane w smsie-"uwaga 57 letni mężczyzna grasuje w powiecie limanowskim i może być uzbrojony w broń palną".
Zgłoś
JoSeed 2025-06-27, 20:20 1
MorroRex napisał/a:

Żadna kwintesencja. Jak by był łatwiejszy dostęp do broni to ten koleś co krzyczy "dzwoń na pały" by go zastrzelił i nie byłoby tematu. Nawet w USA najwięcej takich akcji jest w miastach albo campusach gdzie posiadanie broni jest zakazane.

Znasz przysłowie o: jakby, babci i wąsach?

Jakby ten gnój był rozsądnym i porządnym człowiekiem nie zamordowałby dwójki ludzi i nie zostawilby dziecka sierotą.
Zgłoś
paclawek 2025-06-27, 20:29 6
Duda ale z tych Dudów?
Czekam na info że sprawa ma podłoże polityczne. 🤣
Zgłoś
Mistrzgry 2025-06-27, 20:33 4
JoSeed napisał/a:

I taka jest kwintesencja wszelkiej pogardy dla policji... jak trwoga to do Boga, mawiala moja Babcia

Co Ty p🤬lisz człowieku. Jaka trwoga? Policja jest od łapania takich jak dupa od srania.
Zgłoś
slodkapusia 2025-06-27, 20:33
Wyglada jak stary pijok
Zgłoś
Morfi717 2025-06-27, 20:52 1
tez bym sie wk🤬ił jakby mi pleb rozp🤬olił te szanty na pół wiochy
Zgłoś
Jasiek93 2025-06-27, 21:05 5
I jeśli go złapią to będziemy c🤬ja utrzymywać z naszych podatków i k🤬a pytam na co? Jaki jest sens trzymać przy życiu takiego padalca? Cela śmierci krótki stryczek później truchło do bacutilu i tyle.
Zgłoś
lesna_kuna 2025-06-27, 21:06
Nie mial pozwolenia na bron wiec daruj se ze mysliwy
Zgłoś
Damianos88 2025-06-27, 21:08
Media twierdzą że leczył się psychiatrycznie i bym zamknięty w odosobnieniu😆 jestem ciekaw gdzie broń załatwił... Czy mi się wydaje, czy na nagraniu słychać ,no dawaj,?
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-27, 21:13
Pewnie wk🤬ili dziadka c🤬jową muzyką. W nocy go złapią, na nokto i flirze.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-27, 21:21 2
JoSeed napisał/a:

Bardzo w c🤬j ci ten tekst nie wyszedł. Ale jeszcze masz szansę nas przeprosić. I pamiętajcie -raz,dwa ,trzy -jebac psy

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
JoSeed 2025-06-27, 21:24
BigLebovsky napisał/a:

Bardzo w c🤬j ci ten tekst nie wyszedł. Ale jeszcze masz szansę nas przeprosić. I pamiętajcie -raz,dwa ,trzy -jebac psy

E tam. Jeśli już kogoś yebać to tych, co im durne rozkazy wydają...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie