Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

W Starej Wsi w gminie Limanowa (woj. małopolskie) doszło do strzelaniny – nie żyją 26-letnia kobieta i 31-letni mężczyzna, jedna osoba (kobieta) jest ranna.

57-letni sprawca uciekł w kierunku lasu i prawdopodobnie wciąż jest uzbrojony. Trwa obława.

Patrząc na karabin to myśliwy, albo kłusownik na moje.

Zmieniono 3 razy Zgłoś
Tomassini 2025-06-27, 23:25
Podobny do Jaworka. Może kuzyn?
Zgłoś
Plodus 2025-06-27, 23:32 3
JoSeed napisał/a:

I taka jest kwintesencja wszelkiej pogardy dla policji... jak trwoga to do Boga, mawiala moja Babcia

No ciekawe, gównopaństwo rozbraja obywateli, policja służy głównie do nękania zwykłych obywateli, w poważniejszych sprawach jest bezradna, w większości kradzieży i wykroczeń "umorzenie z powodu niewykrycia sprawcy" i pora na csa, na przyjazd policji czeka się średnio parę godzin, a jak jest już sytuacja podbramkowa, to nawet nie można wzywać policji, jeśli się nie bije jej pokłonów? Mentalność niewolników, ale podobno kobiety tak mają.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-27, 23:35 1
Goliat777 napisał/a:

Kolejnemu dziadowi odj🤬o. Za dużo telewizji .

Nie, zbyt łatwo zdobyć broń. Teraz każdy średniointeligentny psychol przechodzi badania i dostaje pozwolenie sportowe albo kolekcjonerskie.
Zgłoś
ziu 2025-06-28, 0:01
JoSeed napisał/a:

Taka nasza polska mentalność. Wszystkim i wszystkimi gardzimy...
Driverze, wyspałam się po nocnym dyżurze

Strasznie mnie już zaczyna wk🤬iać ogólnikowanie., Już po tych wyborach dużo to całe gówniane myślenie pokazało i ja myślę, że w tej prawdziwej Polsce, to polaków już nie ma.
Ba. Dzisiaj nie ma mentalności. Dziś każdy patrzy na swój ryj i swoje koryto,a jak coś nie tak, to "nikt mi nie pomaga i ja samo jestem". Jak dzisiaj się wywrócisz i będziesz miała problemy ze wstaniem, to tłum ludzi przejdzie i nikt nie pomoże. Tak się śmialiśmy z zachodu, a przecież to wszystko skąd przyszło? Jakkolwiek jestem przeciwny zbrojnym konfliktom na tej planecie i liczę na eksploracje kosmosu. K🤬a jesteśmy już o krok od kolonizaci marsa. 2 miechy temu zajebisty napęd wymyślili, że tam się w moment doleci, a tutaj to co się dzieje to woła o pomstę do nieba. Niech Ci co nas stworzyli już nacisną przycisk reset, bo to się wszystko i tak samo skonczy, a szkoda natury.
Zgłoś
Aaltonen 2025-06-28, 0:02 1
Lubieketchup napisał/a:

oga? Ja ich o nic nie proszę tylko im płacę i maj

Musieli go nieźle wk🤬ić...
Zgłoś
durabo2 2025-06-28, 0:07 1
I teraz co tutaj jest największym problemem?
To że morderca miał broń, czy też to że świadkowie owej broni nie posiadali?
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-28, 0:20 1
JoSeed napisał/a:

Ależ oczywiście, zgadzam się. W każdym fachu są ludzie i śmieci.

Znowu nic nie rozumiesz. Śmieci w policji to jedno, problemem jest cała formacja, to jak funkcjonuje. W patologiczny sposób. Ty mówisz o objawach, my o chorobie.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
HermanVonSztolc 2025-06-28, 0:21 2
JoSeed napisał/a:

I taka jest kwintesencja wszelkiej pogardy dla policji... jak trwoga to do Boga, mawiala moja Babcia
Taki trochę Jaworek bis...

To till Schweiger po 10 latach w Polszy.

Zgłoś
Gregorszliwencałer 2025-06-28, 2:21
JoSeed napisał/a:

Taki trochę Jaworek bis...

Zgłoś
marcintutbxl 2025-06-28, 2:22
Ten co nagrywa dostal kule ?
Zgłoś
KUBA1550 2025-06-28, 2:27
Ładną ma rodzinkę nasz obecny prezydent. Tak to jest jak popierasz PIS w końcu na łeb siada i oto są efekty.
Zgłoś
Anakin21 2025-06-28, 4:46
On nie jest myśliwym i nie miał również pozwolenia na broń
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-28, 6:09
HermanVonSztolc napisał/a:

To till Schweiger po 10 latach w Polszy.

Nie po 10-ciu latach w Polszy.
To zdjęcie lewackiego z🤬ba, któremu się wydaje, że można jednocześnie być lewakiem i królem swojego świata.
Zdjęcie pochodzi z okresu, gdy ten człowiek już próbuje zapanować nad swoimi skłonnościami do alkoholu.
Nie jestem pewien czy Niemcy mogą być dumni na taką osobowość medialną, bo jako na człowieka to napewno nie mogą być dumni.
Zgłoś
joannarydwan990 2025-06-28, 7:41
Tragedia nie do uwierzenia. Osierocone roczne dziecko przez jednego debila.
Zgłoś
MorroRex 2025-06-28, 7:44 2
JoSeed napisał/a:

Znasz przysłowie o: jakby, babci i wąsach?
Jakby ten gnój był rozsądnym i porządnym człowiekiem nie zamordowałby dwójki ludzi i nie zostawilby dziecka sierotą.

przeczytaj jeszcze raz co napisalem i postaraj sie zrozumiec

To wlasnie ten jak napisales nierozsądny gnój i nieporządny człowiek miał broń , a ten który jest porządny i rozsądny takiej broni nie posiada. Gdyby ją posiadał to tego poyeba który odstrzelil tą dwójkę osób móglby od razu zabić . Mało tego skoro tam był to być może udałoby się tej tragedii uniknąć w ogóle. Takie sytuacje mialy miejsce w USA gdzie "zamachowiec morderca" nie zabił kilku kilkunastu ludzi ponieważ postronna osoba miała broń i go zastrzelila....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie