Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Irenvelle 2013-05-21, 4:00
U mnie zmienilo, jestem wk🤬iony bo nastepny moron wrzuca filmik, ktory tu byl.I olal bym to gdyby nie fakt, ze to k🤬a bylo kilka dni temu, serio.
Zgłoś
LewaN123456 2013-05-21, 5:01
w polsce żeby realizować pasje to trzeba mieć zajebistą prace co jest praktycznie nie możliwe, albo w młodym wieku nadzianych rodziców. Żeby motorem jeździć czy skakać ze spadochronem potrzeba fundusze. W polsce szary obywatel który zapier*ala 8h dziennie za 1200 zł ma na to szanse? to nie dla nas
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 6:40
motywacji na dzisiaj styknie jutro obejrze drugi raz
Zgłoś
cerox 2013-05-21, 7:11
haha, łap piwo za podpis
Zgłoś
jaskowski 2013-05-21, 7:30
bierzcie dalej doslownie dane 'rozrywki' z filmu.
brawa brawa
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 9:19
ale mnie to zmotywowało do nauki do kolokwium....
olej studia nak🤬iaj na nartach i spadochronie
Zgłoś
defcon1 2013-05-21, 9:20
Przed kolokwium z analizy nawet takie gówno nie pomaga
Zgłoś
Oranżada 2013-05-21, 9:33
Tak możemy wszystko ale niestety kręgosłup nie jest z plasteliny jedna pomyłka i na wózku do końca życia, chyba wolałbym umrzeć.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 9:40 4
Przez żaden strach nie ograniczeni, ograniczeni przez miejsce i kulturę urodzenia, 6.9 miliarda ludzi morze pomarzyć o tym, co Pan Olśniony chłopek p🤬li wers po wersie, jeden milion może sobie na to pozwolić, a i tak 90% z nich to p🤬li i tylko garstka kręci te pseudomotywujące gówna.

Spójrz w siebie, medytuj, wewnątrz, tam jest k🤬a głębia. Oczywiście, chce mi się paralotni jak c🤬j, a nie mam i co? CO? I nie będę miał, bo jak, nie teraz, może później. Wszystko jest w środku, a jak wystarczająco się rozwiniesz, możesz mieć loty wyższe, niż wszyscy.

J🤬i motywatorzy z milionami na kontach. Świat, w którym przyszło nam żyć, a który ludzie ludziom stworzyli, jest pop🤬lony do bólu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 9:40 14
P🤬licie k🤬a -.- Alpy srarpy. Tam macie przykład co możecie robić !
Problem odłożyć na j🤬y rower 1500zł albo wycieczkę ? trzeba być oszczędnym a nie k🤬a zalewać sie w j🤬e weekendy przed kompem czy w barze z dz🤬kami. Nawet j🤬e rolki za 400zł dadzą więcej radości niż 15 piw w sobotni wieczór. Ale niee zawsze sie znajdą jakieś p🤬dy że będą stękały a że żyjemy w Polsce ze c🤬jowy kraj, ze zarobki z c🤬ja wyciągnięte. K🤬a pracuje na pół etatu dostaje j🤬e 700zł czasem sypną p🤬lona 13stką ale co jakiś czas stać mnie by wyj🤬 2000zł w błoto bo oszczędzam. Przez ostatnie 1,5 roku odłożyłem na Aparat (2000zł), Laptopa (2100zł), Telewizor (1800zł), kilka wyjazdów c🤬j że krótkich ale czułem sie spełniony nie przymierzając z j🤬ych 700zł miesięcznie + dodatki jakieś, odłożyłem ok 7000zł.
I nie p🤬lcie mi że za 1500zł miesięcznie c🤬ja zrobicie, jak nie potraficie sie obchodzić z pieniędzmi to fakt c🤬j wyjdzie z tego bo przep🤬licie na dz🤬ki, fajki, alkohol tylko po to by złapać syfa, raka albo obudzić sie k🤬a w rowie z obdartą mordą.

Dziękuję, Do widzenia, Dobranoc
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 10:02
nie ma Sail nie ma motywacji:P
Zgłoś
abdul 2013-05-21, 10:35 4
@upup w 18 miesiecy, zarabiajac siedem stow odlozyles siedem kola. na zycie wydawales wiec miesiecznie 350zl. mieszkasz pod mostem?

podpis użytkownika

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
Waszyf 2013-05-21, 10:53
Gnije z niektórych postów.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 11:31
DObra dobra robić coś można w wolnym czasie ale generalnie i tak jak oglądam takie filmiki to mnie wpienia to że wiekszość tych "odważnych" w życiu rączek sobie pracą nie pobrudziło....
ZAWÓD SYN i jedziemy............
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 11:37
Ludzie ale p🤬licie wiecie w ogóle co to oznacza " żyć wolnym "
Pozwólcie że wyjaśnię a więc nie podoba ci się tutaj nauczyć się języka naucz się czegoś nowego rozwiń swoją osobę i wyjedz znajdź coś lepszego gdzie indziej , ale tam gdzie niema takiej biurwokracji jak jest tutaj to że mało zarabiacie to po części jest wina tego że nie macie odwagi nic zmienić w swoim życiu ruszyć dupy z przed kompa wyjechać gdzieś w świat , oraz uważacie że czy się stoi czy się leży 2000tyś się należy i etat najlepiej 4000 na rękę ludzie żyć wolnym oznacza MIEĆ WOLNOŚĆ DO POPEŁNIANIA BŁĘDÓW !
i uczenia się na nich a nie ciągła ochrona Państwa !

Ktoś mądry powiedział całe życie się uczymy a na starość i tak umieramy głupi...
Co jeśli ktoś przestał się uczyć ze skończeniem szkoły średniej niech się nie dziwi że gówniano mu idzie
Już słyszę Bul dupy :"panie ja mam magistra bla bla bla" trza było sprawdzić kretynie czy potrzebują takich na ryku pracy i zamiast chlać po kontach w akademiku trza było ZAP🤬LAĆ aby coś osiągnąć, a samo się to nie zrealizuje !!!

Potrzebują spawaczy... zrobić uprawnienia TIG/MIG, nudne ? to może kurs na operatora obrabiarek CNC ?
Nie wiesz jakie studia ?
Wybierz stricte techniczne gdzie zryją ci beret matmą i fizyką ale uwierz inżynierów potrzebują ALE TAKICH CO MAJĄ ŁEB NA KARKU !
Wydział PPT ,Mech i Bud Masz itp itd !

Do roboty k🤬a życie samo się nie zmieni !!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie