Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bakkermman 2013-05-20, 16:37 7
czyli ze jak bede skakal ze spadochornem i na motorze to bede wolny tak?

podpis użytkownika

Kyrie Eleison
Zgłoś
tamsadrzwi 2013-05-20, 17:01 9
@up zestaw k🤬s i cycki ,zgadłem?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-20, 18:26 3
Na pierwszym ujęciu myślałem że to koleś z KKK skacze
tak czy siak, Mają jajca sk🤬ysyny
Zgłoś
cenius 2013-05-20, 18:27 2
K🤬a, zmotywowałeś mnie tym filmikiem

ide polatac na wing suicie bo już dobry rok leży w szafie
Zgłoś
rigsuit 2013-05-20, 19:51 96
Na filmikach fajnie wszystko wygląda... Większość z nas zap🤬la za 1500 na miesiąc, wstajemy zaj🤬i robotą, z niechęcią do niej idziemy na 8-10 godzin, robimy co dziennie to samo że już k🤬ica nas łapie... Nadchodzi weekend wszyscy idą do klubów, barów, zadymy, albo wali się do mordy 4pak przed kompem, większość naj🤬a ma złudne wrażenia że życie jest piękne, na następny dzień budzą się ludzie z grymasem że jest c🤬jowo jak to w Polsce. Nie pomijając faktu że pod koniec miesiąca zostają drobne z tej wypłaty... I jak się tu k🤬a rozwijać? Chyba musiałbym op🤬lić bank, albo kurewskie szczęście na godziwą pracę za którą mi dobrze zapłacą i zacznę realizować coś czego zawsze chciałem.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-20, 20:59 5
@up Dokładnie, większość tych rozrywek motywujących jest nieosiągalna dla 80% sołeczeństwa.
Zgłoś
miek13 2013-05-20, 21:13 1
Przecież napisałem w opisie, że filmik i tak pewnie gówno w was zmieni, ale wy nadal swoje mądrości ...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-20, 21:19 4
Też bym se k🤬a pojechał w Alpy zimą, ale k🤬a za 1600zł brutto to raczej nierealne!!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-20, 21:28 3
Może komuś zrobię przysługę; track w tle : Blackmill - Friends
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 1:15 5
rigsuit napisał/a:

Na filmikach fajnie wszystko wygląda... Większość z nas zap🤬la za 1500 na miesiąc, wstajemy zaj🤬i robotą, z niechęcią do niej idziemy na 8-10 godzin, robimy co dziennie to samo że już k🤬ica nas łapie... Nadchodzi weekend wszyscy idą do klubów, barów, zadymy, albo wali się do mordy 4pak przed kompem, większość naj🤬a ma złudne wrażenia że życie jest piękne, na następny dzień budzą się ludzie z grymasem że jest c🤬jowo jak to w Polsce. Nie pomijając faktu że pod koniec miesiąca zostają drobne z tej wypłaty... I jak się tu k🤬a rozwijać? Chyba musiałbym op🤬lić bank, albo kurewskie szczęście na godziwą pracę za którą mi dobrze zapłacą i zacznę realizować coś czego zawsze chciałem.

Ehhhh Nienawidzę takiego podejścia...

Zamiast wziąć się i zmienić stan rzeczy, lepiej narzekać jakie to kurewsko nie uczciwe życie

Potrzeba tylko dwóch rzeczy
1. PRACOWITOŚĆ
2. Trochę inteligencji

I wyprzedzam twoją odpowiedź, jeśli uważasz że nie mam pojęcia co mówię, to dla ciebie jest już za późno...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 1:52 13
@up co ty k🤬a mozesz wiedziec.
bedziesz pracowity to i tak i tak cie wyr🤬aja za 8zl na godzine.
o ile bedziesz miec prace!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 2:15
Jak spojrzałem na miniaturkę to myślałem, że członek ku klux klanu. Nie moja wina - Sadistic.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 2:16
@up nie raz udowodniono że jeśli się chce to można wszystko

tak na prawde miliony masz w zasięgu ręki .
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-21, 3:59 2
juz mnie wk🤬ia te narzekanie jak to jestescie r🤬ani i bezradni. A co jesli wyjscie jest gdzies indziej?
Wezcie mala pozyczke, wyjedzicie stad do Skandynawii czy k🤬a gdziekolwiek i po 2 miesiacach ciezkiej pracy macie rownowartosc 5cioletniej harówki w Polsce.

i tak nie zmieni to nic w waszym zyciu, ale całą tą frustrację musiałem przelać na klawiaturę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie